CS: GO-ontwikkelaars distribueren de Hades-muziekset voor de Steam-spelers van de RPG

Als je een fan bent van Valve’s Counter-Strike: Global Offensive en Supergiant Games actie-RPG Hades, dan heb je geluk. CS: GO-ontwikkelaars hebben drie nieuwe muzieksets verscheept – items waarmee je FPS-gametracks kunt vervangen door nieuwe aangepaste ritmes – en een ervan kan gratis worden ontgrendeld als je Hades op pc bezit en het speelt.

“Vandaag verzenden we drie nieuwe sets. Scarlxrd (CHAIN ​​$ AW.LXADXUT) en Neck Deep (The Lowlife Pack) zijn nu te koop,” zegt Valve in New Blogpost​ Bovendien zeggen de ontwikkelaars dat je vanaf nu de geheel nieuwe muziekcollectie van Hades in CS: GO kunt ontgrendelen als je een Supergiant’s roguelike op Steam bezit en er meer dan vijf uur van je speeltijd in hebt doorgebracht. Als je aan deze criteria voldoet, bevindt je Hades Musical Collection zich in de CS: GO-inventaris.

Er is al een heleboel CS: GO Muziekgroepen Beschikbaar voor games, inclusief games die gerelateerd zijn aan andere pc-game-grootheden zoals Halo: The Master Chief Collection en Half-Life: Alyx, hoewel er ook tal van andere niet-game-melodieën zijn.

Er is ook wat andere nieuwe inhoud toegevoegd in de ontwikkelaarspost, zoals enkele “slecht geverfde stickers” – handgemaakt met paginagoppen “met een beetje meer liefde dan vaardigheid” – en zijn nu beschikbaar voor in-game aankoop.

Bovendien zijn alle 16 CS: GO Operation Broken Fang-missiekaarten nu vrijgegeven, inclusief de Operation Final Strike-missie, hoewel de studio spelers eraan herinnert dat ze niet hoeven te haasten om alles voor de week te verzamelen. Afrekenen – Broken Fang eindigt pas op 30 april, dus je hebt tot die tijd om alles voor elkaar te krijgen.

READ  'Among Us' beta elimineert de 2 grootste problemen met de Imposter-rol

Je kunt de volledige samenvatting bekijken op CS: GO’s De site is hier​ Je kunt ook onze CS: GO Smoke en CS: GO-instructiehandleidingen bekijken als je op zoek bent naar enkele handige tips.

Written By
More from Max Mcgee

De positiviteitscijfers voor het coronavirus stijgen in de VS.

Werknemers in beschermende pakken bereiden zich voor om een ​​kist in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *