CS: GO’s Premier Broken Fang-modus is nu open voor alle spelers

Counter-Strike: Global Offensive – Operation Broken Fang eindigt binnenkort, maar daarvoor geeft Valve alle FPS-games de kans om de actie in stijl te sturen. De ontwikkelaar heeft aangekondigd dat het nu de Premier-modus van Broken Fang heeft geopend voor alle CS: GO-spelers, wat betekent dat degenen zonder de Premium Launch Pass toegang hebben tot enkele voorheen exclusieve functies voor de resterende tijd in het proces.

“Vandaag stellen we Broken Fang Premier voor iedereen open”, zegt Valve Verspreiding Op de multiplayer-website van de game wordt uitgelegd – aan degenen die misschien een opfriscursus nodig hebben – dat deze modus “een selectie- / banfase introduceert om een ​​competitieve wedstrijd te starten, en[ing] Spelers kunnen hun moed testen in de hele Active Duty-mapsuite. ”De modus bevat een 5v5-wedstrijd, en je kunt kaarten selecteren en blokkeren en de startkant kiezen voordat je struikelt voor 16 ronde overwinningen.

Nu kunnen alle spelers deze opties tijdelijk uitproberen. Broken Fang verloopt precies een maand na dit schrijven (30 april), dus als je geen toestemming hebt om te werken, moet je tot dan deze functies voor de eerste keer uitproberen.

Valve noemt ook spelers die de pas hebben die tot de datum hierboven is verkregen om Operation Missions te voltooien, sterren te verzamelen en Run Store-beloningen in te wisselen. Je kunt hier details bekijken over de nieuwste (en laatste) wekelijkse CS: GO Broken Fang-missies als je ze graag voor elkaar wilt krijgen.

Valve heeft ook de nieuwste versie van CS: GO gepubliceerd Correctie-opmerkingen Wat, samen met de mogelijkheid om verschillende zeer korte wijzigingen aan te brengen, verklaart: “Houders van een Fang Fang Pass zullen in de Prime Account Status-wachtrij spelen bij matchmaking van Broken Fang Premier.” Bekijk onze gids voor CS: GO rookt en CS: GO als je op zoek bent naar handige tips.

READ  Mass Effect Trilogy Remastered zou voor het einde van het jaar kunnen verschijnen

Written By
More from Max Mcgee

The Weekspot Podcast: Cyberpunk 2077 review en The Game Awards 2020 samenvatting

Nieuws, recensies, een domme quiz die twee mannen meestal erg boos maakt:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *