Microsoft onthult een “extreem beperkte editie” Xbox die wordt toegevoegd aan de Bethesda-controlekit

Microsoft De collectie is ingesteld op een zeer beperkte oplage X-Box Controllers om de overname van Bethesda te herdenken.

De set bevat consoles die zijn geplaatst rond de titels Bethesda Dishonored, Prey, Doom, Fallout, The Evil Within, The Elder Scrolls Online en Wolfenstein.

De consoles worden geleverd in een doos versierd met de Bethesda-logo’s en Xbox Game Pass, en hebben volgens Microsoft een geschatte winkelwaarde van $ 399.

Aaron Greenberg, General Manager Xbox Games Marketing bij Microsoft, Ze zei Een Xbox Twitter-account zal binnenkort details onthullen over hoe je je kunt abonneren om kans te maken op de limited edition randapparatuur.

Op dit moment is er geen indicatie dat er controllers beschikbaar zullen zijn voor aankoop.

Update 22.40 uur VK: Om mee te doen aan de prijsvraag, moeten gebruikers het officiële Xbox Twitter-account volgen, de volgende promotiepost retweeten en de hashtag #XboxBethesdasweepstakes opnemen.

merk op: Sta het gebruik van functional Cookie voorkeuren

Het originele verhaal gaat verder:

merk op: Sta het gebruik van functional Cookie voorkeuren

Microsoft heeft op 9 maart aangekondigd dit officieel te hebben gedaan Het heeft de overname van ZeniMax Media voltooid, Het moederbedrijf van Bethesda Softworks, In een deal ter waarde van $ 7,5 miljard.

Na het nieuws Zei Xbox-president Phil Spencer De introductie van exclusieve games voor platforms die de Xbox Game Pass ondersteunen, was de belangrijkste reden waarom Microsoft ZeniMax overnam.

Microsoft heeft dit onlangs bevestigd Xbox-systeemupdate maart Bevat oplossingen voor “Veel console is losgekoppeld.” Spelers hebben zich de afgelopen vier maanden gemeld.

READ  Op Coronavirus, Sharad Pawar's veeg naar "Een tempel bouwen"

Volgens een bekende lijst Xbox X / S Sommige gebruikers kunnen “frequente verbroken verbindingen” ervaren met de nieuwe draadloze controller die in november naast de consoles werd gelanceerd.

Elektrische consoles afkomstig van Xbox’s Volt en Daystrike Camo

Microsoft zei ook dat het werkt om te verhelpen dat sommige niet reageren Spelers staan ​​tegenover de nieuwe Xbox-console

Het bedrijf onthulde Twee nieuwe kleuren voor Xbox-console vorige week​ De Volt Electric Controller wordt op 27 april uitgebracht voor $ 64,99, terwijl de Daystrike Camo Special Edition-console op 4 mei beschikbaar is voor $ 69,99.

De aankomende consoles zijn volgens Microsoft het eerste stuk Xbox dat post-consumer gerecyclede harsen gebruikt.

“Elk van de controle-eenheden zal een deel van de harsen bevatten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals koplampafdekkingen van auto’s, plastic waterkannen en cd’s,” legde ze uit.

“We verwachten ook geen compromissen van dit gerecyclede materiaal, aangezien uit onze tests blijkt dat de materialen dezelfde duurzaamheid en prestaties van de controller bieden die u zou verwachten.

“We zijn verheugd om deze volgende stap te zetten in ons streven om afval en recycling te verminderen, terwijl we doorgaan met het bedenken van innovatieve nieuwe besturingsontwerpen.”

Eerder dit jaar gebruikte Microsoft de Vragenlijst klantervaring Om eigenaars van Xbox Series X / S te vragen of ze er een willen zien Speel station Beschikbaarheid van consolefuncties voor de controllers.

Written By
More from Aubrey Mason

IPL 13: het BCCI-team komt later deze maand aan in de VAE en zal de faciliteiten beoordelen

IANS-foto’s Een topdelegatie van BCCI-functionarissen wordt verwacht in Dubai aan te komen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *