CS2 heeft meer spelers dan de volgende negen Steam-spellen samen

CS2 heeft meer spelers dan de volgende negen Steam-spellen samen

Tegenaanval 2 Het is eindelijk zover, wat betekent dat zowel oude fans als nieuwkomers in Valve’s populaire shooter al in het spel springen om de bijgewerkte kaarten te spelen. CS2 arriveerde als een gratis update voor Counter-Strike Global Offensive en verving daarbij de laatste. Nu CSGO officieel is stopgezet en Counter-Strike 2 het heeft overgenomen, is er een toename van het aantal fans te zien op de Steam-hitlijsten. CS2 had na slechts één uur een enorm aantal spelers, meer dan de negen beste Steam-spellen samen.

Dat lees je goed. De lancering van Counter-Strike 2 verdubbelde het aantal CSGO-spelers in minder dan een uur, waardoor er meer dan 500.000 extra spelers binnenkwamen. Vergeleken met de andere games die op de lijst met topscores van Steam staan, heeft CS2 feitelijk meer spelers dan de negen games erachter. Deze spellen zijn Dota 2, Baldur’s Gate 3, Cyberpunk 2077, Starfield, PUBG, Apex Legends, Rust, Rainbow Six Siege en Grand Theft Auto.

De FPS heeft momenteel 1.183.739 actieve spelers, terwijl de negen spelers daarachter in totaal 1.110.845 actieve spelers hebben. Je kunt controleren Steam-grafieken Je kunt beter bekijken wat mensen nu spelen, maar de cijfers van CS2 zijn verbluffend. Counter-Strike 2 is net gelanceerd en het vorige aantal spelers in CSGO was minder dan de helft.

Valve bracht de hele dag door met het hinten naar de release van het vervolg, als reactie op berichten van mensen over hoe spelers CSGO zullen missen met de release van CS2. De opeenhoping van opwinding rond de nieuwe inzending in de langlopende Counter-Strike-serie vertaalt zich nu in het totale aantal spelers in de game.

READ  De nieuwe Fortnite Thor-skins zijn er en ze zijn elektrisch

Het is slechts een kwestie van tijd voordat het groeiende imperium van Counter-Strike 2-skins op zijn voorganger gaat lijken. Gelukkig zijn alle oude CSGO-skins beschikbaar in CS2 met een verbeterde look en feel. Bron 2 is tenslotte een krachtigere motor.

Terwijl je wacht tot je exemplaar van CSGO is bijgewerkt, kun je enkele van onze favoriete multiplayer-games bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe shooter om naast CS2 met je vrienden te spelen. Of blader door onze uitgebreide gids voor alle Counter-Strike 2-kaarten als je niet zeker weet wat je kunt verwachten als je de upgrade installeert. Van de brug tot de rotonde zie je veel bekende namen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *