Kerbal Space Program 2 wordt vóór de lancering geconfronteerd met een groot probleem: Windows-registervulling

Kerbal Space Program 2 wordt vóór de lancering geconfronteerd met een groot probleem: Windows-registervulling
In zoomen / Hier heb ik mij voor aangemeld.

Depeche Games/Speciale Sectie

Als het gaat om games met vroege toegang, is het enige dat moeilijker is dan code en kwaliteit het stellen van verwachtingen.

Kerbal 2 ruimteprogramma Het werd aanvankelijk aangekondigd voor 2020, en daarna Een volledig scala aan ontwikkelingstransities,Early Access werd geopend in februari 2023, wat erg vroeg is. Opmerkingen van spelers suggereerden ook. Er waren klachten over ontbrekende functies en ontbrekende tutorials, maar nu is er een probleem waarbij veel dingen ontbreken: Windows-registervermeldingen.

Zoals gedetailleerd in Bug report, Kerbal 2 ruimteprogramma (KSP2) laat heel veel “PqsObjectState”-vermeldingen in het Windows-register vallen. Het eerste bugrapport presenteert een tekstbestand van 322 MB, tot het punt waarop het spel “PlayerPrefsException” -fouten begon te genereren en weigerde te laden. Het probleem lijkt te zijn hoe het spel de Unity-engine’s PlayerPrefs-opslagsysteem voor spelvoorkeuren.

De onofficiële oplossing is zowel eenvoudig als gevaarlijk, zoals oude Windows-violisten maar al te goed weten. U kunt alle vermeldingen uit de map Intercept Games verwijderen met behulp van regedit en KSP2 U moet het opnieuw downloaden. Maar knoeien met gegevens in regedit brengt altijd een bepaald risico met zich mee, omdat een verkeerde zet een functie, een applicatie of het hele besturingssysteem kan laten crashen. Over het algemeen mogen gebruikers van het programma niet naar het Windows-register worden gestuurd om het programma correct te laten werken.

Zaterdag verscheen er een bugrapport op het forum. A KSP2 De ontwikkelaar plaatste maandagochtend op de Steam-forums dat het team de oplossing had getest en “op een hotfix mikte”. Gemeenschapsmanager bij KSP2 Forums Ik heb maandagmiddag hetzelfde bericht geplaatst“Wij vinden dit uiterst belangrijk”, voegde hij eraan toe. Deze manager heeft het bericht dinsdag bijgewerkt om aan te geven dat er “in de komende dagen” een oplossing zou komen.

READ  Journalist Vikram Joshi beschoten voor dochters in de buurt van Delhi, aanval op cameratoezicht

Discussie op RedditSteam, Steam en anderen zijn het oneens over de ernst van het probleem, met speculaties dat de ontwikkelaars eenvoudigweg het verkeerde type variabele voor voorkeuren hebben ingesteld, wat leidde tot een meevaller aan registervermeldingen. Hoewel er een verhit debat gaande is over de vraag of een volgepropt register kan bijdragen aan problemen met de spelprestaties of bredere systeemproblemen, is er, afgezien van een paar honderd megabytes aan opgeslokte ruimte, één algemeen punt van overeenstemming: het ziet er slecht uit voor een spel dat al als slecht wordt beschouwd. Het is al heel vroeg uitgebracht, zelfs met een prominente early access-tag.

Ars heeft contact opgenomen met Take-Two Interactive, het moederbedrijf van zowel uitgever Private Division als ontwikkelaar Intercept Games, en zal dit bericht bijwerken met nieuwe informatie.

het origineel Kerbal ruimteprogramma Het was een van de lanceringstitels die in maart 2013 voor het eerst werd aangeboden onder Steam Early Access. Rond die tijd waarschuwde Valve kopers dat ze alleen een titel in Early Access moesten kopen als ze “enthousiast waren om deze in de huidige staat te spelen”. omdat het spel – als producten van Crowdfunding – waarschijnlijk nooit in zijn definitieve vorm zal verschijnen. De toegang kan ook erg traag zijn. Uit een onderzoek naar Steam Early Access-games, uitgevoerd twintig maanden na het debuut van het programma, bleek dat minder dan 25 procent ervan was gelanceerd.

Maar Early Access op Steam, en Early Access in het algemeen, groeide vanaf daar. Wat vroege toegang zou kunnen worden genoemd, is uitgebreid, nu AAA-uitgevers zijn begonnen met het bundelen van bèta’s of het vrijgeven van toegang tot games aan kandidaten in pre-orders. Perskanalen, waaronder Ars, konden hun mening geven over hoe de game eruit zou zien terwijl deze zich nog in Early Access bevond, waarbij ze terloops vermeldden dat de game aanzienlijk zou kunnen veranderen. Kerbal ruimteprogramma De game profiteerde enorm van vroege toegang, waarbij het momentum werd opgebouwd onder de vroege testers, feedback werd gekregen voor het toen nog kleine ontwikkelingsteam en een zeer lange periode vóór de release werd voorbereid. Sinds het werd gekocht door Take-Two en de ontwikkeling werd overgedragen aan hetzelfde uitgeversteam, is dit niet het geval geweest KSP2.

Steam, naast andere platforms, blijft klanten in staat stellen games met vroege toegang te beoordelen. Kerbal ruimteprogramma Alle beoordelingen worden samengevoegd als “zeer positief”, terwijl KSP2 “Gemengd” voor alle recensies, en “Meestal negatief” voor 342 recente recensies, op het moment van schrijven. We zullen zien of dit soort feedback helpt de game vorm te geven voor de uiteindelijke release.

READ  Rhythm: details van de laatste maatstreep van het museum, live info, meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *