Cute Crab Game krijgt trailer en noemt de term ‘Shelslick’-munten

Aggro Crab is een studio die snel een imago heeft opgebouwd dat zichzelf niet al te serieus neemt. Na de satirische kerkercrawler Going Under, waar demonen gevochten hebben tegen mislukte tech-startups, bracht de studio het even bizarre Subway Midnight “Escape from Eccentric on a Train” uit. Maar onhandige functies mogen de technische voordelen van deze spellen niet in de weg staan: ze zitten vol met geweldige graphics en geweldige ideeën.

Met een kleine maar solide samenvatting van het vreemde en het surrealistische onder hun riem, is Soulslike, terwijl je een eenzame grunt leidt door een vijandige maar zachte onderzeese wereld van zandkastelen, schurken en bazen, vrijwel gelijk aan de cursus. Dat is wat we kregen met Other Crab’s Treasure – een spel dat zijn titel rechtvaardigt door afval in het midden van het gevecht te plaatsen, oude gebarsten mokken, blikjes op te rapen en wat ik vrij zeker weet Yakult-mokken voor gebruik als schild, terwijl oud sporks schijnen goede wapens te zijn.

Krediet: Aggro Crab

Nu ben ik dol op het hele “schelpachtige” woordspel in de trailer — dat me ervan overtuigde om deze game in de eerste plaats te behandelen — maar het lijkt ook behoorlijk wat 3D-platforming te hebben, aangezien de trailer een krab laat zien die tussen kwallen springt en op een gegeven moment met een soort haak naar de muur kronkelend. De ontwikkelaars hebben bevestigd dat ze tegelijkertijd grappen maken over de Soulslike-formule, maar dat het ook een Soulslike-game met zijn uitdagingen zal zijn.

READ  Doom Eternal ray tracing en DLSS zijn mogelijk niet compatibel met de nieuwste Nvidia-stuurprogramma's
Written By
More from Max Mcgee
Het Taiwanese classificatiebord onthult The Great Ace Attorney Chronicles voor pc, PS4 en Switch
The Great Ace Attorney Chronicles wordt beoordeeld door de Taiwan Digital Games...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *