Hertz huurt een Mustang met meer dan 900 pk

De Shelby Mustang GT500-H – H staat voor Hertz – is een special edition-model dat speciaal door Shelby American is geproduceerd voor de verhuurvloot van Hertz. Huur zal niet goedkoop of gemakkelijk te vinden zijn. Er worden er maar 25 gemaakt, 19 in het zwart en zes in het wit. Het zal beschikbaar zijn op Hertz-locaties in Fort Myers, Las Vegas, Miami, Orlando, Phoenix en Tampa voor een gemiddelde dagprijs van $ 399 per dag. De eerste 75 kilometer roken zijn inbegrepen, daarna wordt 75 cent per kilometer in rekening gebracht. Ook moeten de huurders minimaal 25 jaar oud zijn. Volgens Shelby zijn de auto’s vanaf deze zomer te huur.

De auto’s, die zijn voorzien van gouden racestrepen, zijn Ford Shelby GT500’s, die vervolgens verder werd gewijzigd door Shelby American uit Las Vegas. Blijkbaar werd de 760 pk sterke V8 met supercharger die deze auto’s hadden toen ze de Ford-fabriek verlieten onvoldoende geacht voor de eisen van sommige Hertz-huurklanten. Naast andere veranderingen heeft Shelby American een grotere supercharger geplaatst om extra pk’s te produceren.

Shelby American maakt ook een reeks niet-opgeladen Mustang Shelby GT-H-auto’s met 450 pk. Deze auto’s, gebaseerd op de Ford Mustang GT, zullen beschikbaar zijn in zowel hardtop- als cabrioletversies.

Deze auto’s zijn een eerbetoon aan de originele Shelby GT350-H uit 1966, die ook speciaal werd gebouwd voor de verhuurvloten van Hertz. De Hertz Shelby werd begin jaren 2000 verschillende keren vernieuwd met meer auto’s met de Gold Stripes. Dit is alleen de nieuwste – en krachtigste – versie.

READ  Standaard technische instellingen die onmiddellijk moeten worden uitgeschakeld

Toen het idee ontstond om het programma weer op de rails te krijgen, zei de Amerikaanse president van Shelby, Gary Patterson, dat hij met Hertz had gesproken over wat er mogelijk was op het gebied van kracht en prestaties.

“We zeiden: ‘Hier kunnen we heen als je daarheen wilt'”, zei hij.

Hij zei dat er een deal was gesloten voor een full-powered optie van meer dan 900 pk.

In andere vormen van kracht heeft Hertz onlangs aangekondigd dat het Koop 100.000 Tesla En 65000 elektrische auto’s Polestar. Het autoverhuurbedrijf ging vorig jaar failliet.
Written By
More from Lesley Curry
Iemand heeft Galaxy Z Fold 4 geconverteerd naar Windows Phone en het is zo cool
Wat je moet weten Een YouTuber is erin geslaagd om van zijn...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *