Cyber ​​Monday 2021-spelaanbiedingen

Verschillende retailers hebben Cyber ​​Monday 2021-gamedeals in de nasleep van de Black Friday-kortingen. Hoewel er dit jaar niet veel grote game-deals zijn om naar uit te kijken met de aanhoudende consoletekorten, waren er vorige week toch enkele kortingen te vinden.

Hieronder hebben we de beste Cyber ​​Monday 2021-speldeals verzameld van retailers zoals Amazon, Best Buy, GameStop, Walmart en Target. Je vindt deals voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X in onze gids. We zullen ook enkele van de beste Cyber ​​​​Monday-kortingen delen die we kunnen vinden op gamingmonitors, gaming-tv’s en pc-gamedeals.


Inhoudsopgave


Cybermaandag Nintendo Switch-deals

Foto: Nintendo

Ondanks Moeilijk te verkopen Nintendo-spellenJe vindt dit jaar veel kortingen op speelgoed van veel retailers. Het vinden van een nieuwe Nintendo Switch OLED kan lastiger zijn, maar zolang je op zoek bent naar deals voor Switch-games en -accessoires, kun je op Cyber ​​​​Monday nog steeds enkele kortingen vinden die het waard zijn om te winkelen.

Nintendo Switch, Switch Lite en Switch OLED-consoles

Als je een Nintendo Switch OLED wilt kopen, kan dat lastig zijn tijdens Cyber ​​Monday. We hebben de afgelopen weken echter updates voor het aanvullen van de Nintendo Switch bijgehouden. Hier zijn links naar retailers en de laatste keer dat ze een Nintendo Switch OLED-restock aankondigden.

Nintendo Switch-spellen

Bijna elke winkel heeft op Cyber ​​Monday een kleine selectie games tegen lage prijzen. Controleer bij elke winkel of ze een aanbieding hebben voor de games die je zoekt.

Nintendo Switch-accessoires

Er waren niet veel deals voor onze favoriete Nintendo Switch-accessoires op Cyber ​​​​Monday, maar als je op zoek bent naar microSD-kaarten, heb je geluk.


PS5 Black Friday-deals

ps5-consolecontroller

Foto: PlayStation / Twitch

Het aanschaffen van een PlayStation 5-console was dit jaar nog nooit zo eenvoudig. Als je de console echter al hebt of cadeaus nodig hebt voor iemand die dat wel heeft, vind je daar nog steeds een aantal goede PS5 Cyber ​​​​Monday-deals.

playstation 5 console

Hoewel je vandaag misschien nergens een PS5 op voorraad kunt vinden, kun je de PS5 Store Restock List raadplegen om bij te houden wanneer de meeste retailers het systeem voor het laatst te koop hebben aangeboden. Zie onze PS5 Store Restock Tracking Guide voor de meest actuele informatie over wanneer je dit systeem kunt kopen.

Playstation 5 spellen

Veel retailers hebben speldeals voor games voor Sony’s laatste generatie en huidige generatie consoles.

Playstation 5 accessoires

Als je je PlayStation Plus-lidmaatschap onlangs niet hebt verlengd of een grotere harde schijf nodig hebt, is dit misschien het beste moment om deals voor beide te sluiten.


Black Friday-deals op Xbox Series X.

De Xbox Series X-videogameconsole is afgebeeld op een donkergrijze achtergrond

Foto: Henry Hargreaves voor Polygon

Het was ook moeilijk om dit jaar een Xbox Series X te krijgen. Gelukkig zijn er nog genoeg Cyber ​​Monday-deals voor consolegames en accessoires die vandaag de dag de moeite waard zijn om te halen.

Xbox Series X-consoles.

Onze Xbox Series X Store-voorraadlijst was een van de gemakkelijkste manieren om erachter te komen wanneer een Microsoft-console te koop is. Hoewel je het systeem misschien niet op Cyber ​​Monday kunt kopen, kun je in ieder geval bijhouden wanneer de meeste retailers de Xbox Series X voor het laatst hebben gekocht.

Xbox Series X-games.

Als je gamekortingen wilt op Xbox Series X-games op Cyber ​​Monday, heb je geluk. Verschillende retailers hebben speelgoed met kortingen, waaronder Amazon met meerdere sets deals.

Xbox Series X-accessoires.

Enkele van de beste accessoire-deals die je voor Xbox Series X op Cyber ​​Monday vindt, zijn voor first-party consoles in het systeem. De Standard en Elite Series 2 gamepads zijn vandaag afgeprijsd.


Black Friday 2021-speldeals op pc

Productfoto van de Razer Blade-laptop

Foto: Razer

Sommige van de meest populaire online retailers richten zich niet te veel op Cyber ​​Monday-gamedeals, maar er zijn nog steeds enkele kortingen te vinden, of je nu op zoek bent naar een redelijk geprijsde gaming-laptop of pc-gameaccessoires.

Gaming-pc’s en gaming-laptops

Een online retailer die goede deals heeft voor gaming-laptops voor Cyber ​​Monday is GameStop, met drie geweldige opties voor betaalbare, low-end gaming-laptops.

computer accessoires

Als je op zoek bent naar deals voor Cyber ​​Monday-games op pc en je hebt dit gevolgd, dan vind je enkele deals die kunnen helpen bij het upgraden van je uitzendingen.


Gaming-tv’s en gamingmonitoren

Enkele van de beste gaming-monitoren en tv’s bieden functies zoals 4K-schermen, HDR en hoge verversingsfrequenties. Hier zijn enkele van de beste deals die we hebben gevonden voor schermen die je games helder en soepel maken.

Spelschermen en tv-deals

doel verkoopprijs Korting detailhandelaar
doel verkoopprijs Korting detailhandelaar
LG OLED C1 55 inch 4K Smart TV 1.296,99 USD 203 USD Amazone
LG OLED C1 55 inch 4K Smart TV $ 1.299,- $ 200 beste koop
LG OLED C1 65 Inch 4K Smart TV $ 1.796,99 703 dollar Amazone
LG OLED C1 65 Inch 4K Smart TV $1799.00 300 dollar beste koop
Roku Streaming Stick 4K HDR $ 49,99 $ 21 Amazone
Samsung 27″ 240Hz gebogen gamingmonitor $499.00 $ 200 Jim Stop
Samsung 32″ 240Hz gebogen gamingmonitor $ 599,00 $ 200 Jim Stop
Samsung 49″ 240Hz gebogen gamingmonitor USD 999.00 600 dollar Jim Stop
Samsung 50 inch 4K Smart-tv USD 897,99 $ 302 Amazone
Samsung 65 inch 4K Smart-tv $1199.00 $ 200 beste koop
Samsung 75 inch 4K Smart-tv 1697,99 USD 1002 dollar Amazone
Samsung 75 inch 4K Smart-tv $1499.00 600 dollar beste koop
Sony 65-inch 4K Smart-tv 1.198,00 USD $ 301 Amazone
Sony Bravia 65 inch 4K Smart TV $1199.00 300 dollar beste koop
Sony Bravia 75 inch 4K Smart TV 1.599,00 USD 500 dollar beste koop
READ  Met Cyberpunk 2077 update 2.1 kun je eindelijk met de Night City Metro rijden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *