Cyberpunk 2077 bevestigt teleurstellend lanceringsnieuws

CD Projekt Red heeft enigszins teleurstellend nieuws over de lancering van Cyberpunk 2077. De volgende game van de ontwikkelaars van The Witcher 3 komt eindelijk, na verschillende vertragingen en jaren in ontwikkeling, volgende week uit via de PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia, en als dat het geval is, zal het een aantal vlezige updates hebben die eerder moeten worden gedownload wordt gespeeld. Over de hele wereld hebben spelers de open-world RPG al in handen, hetzij via pre-release-exemplaren of door winkeliers die de straatdatum breken. Dat gezegd hebbende, degenen die het geluk hadden om de langverwachte game vroeg te spelen, werden deze week begroet met een update met een aanzienlijke downloadgrootte.

Op Twitter onthulde DreamcastGuy de update, die wordt geleverd met een downloadgrootte van 43,5 GB, een downloadgrootte die groter is dan veel, zo niet de meeste, games. Voorlopig is het onduidelijk wat de update precies doet, maar het doet vermoedelijk veel als het een downloadgrootte zo groot inpakt.

Zoals je wellicht weet, zijn grote pre-release-patches, vooral voor games van deze omvang, heel normaal. Een spel zo groot en ambitieus Cyberpunk 2077 heeft waarschijnlijk veel bugs en kleine problemen die in de loop van de komende weken moeten worden opgelost.

Via de antwoorden onthulde CD Projekt Red-ontwikkelaar Fabian Mario Dohla dat dit niet de eerste dag van de game is, wat betekent dat er nog minstens één extra update zal worden gepusht voordat de game wordt uitgebracht, wat betekent dat spelers nog meer GB’s hebben om download bij lancering.

Cyberpunk 2077 wordt op 10 december wereldwijd uitgebracht – via de PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Google Stadia – voor meer berichtgeving over de game – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  De PS5- en Xbox Series X-upgrade van de Witcher 3 bevat mogelijk door fans gemaakte mods
Written By
More from Vanessa Hale

XIII remake gekroond tot slechtste Xbox-game van 2020

De XIII-remake die vorige maand werd gelanceerd, kreeg verpletterende kritiek van zowel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *