iPhone 11-reparatieprogramma: hoe u kunt controleren of uw apparaat in aanmerking komt

Gisteravond, Apple heeft een nieuw reparatieprogramma gelanceerd voor een klein percentage van de iPhone 11-apparaten die last hebben van touchscreenproblemen. Voor getroffen apparaten biedt Apple of een door Apple erkende serviceprovider gratis service. Hier leest u hoe u kunt controleren of uw apparaat in aanmerking komt.

Reparatieprogramma voor de iPhone 11

appel zegt dat het probleem geldt alleen voor de iPhone 11, niet voor de iPhone 11 Pro of de iPhone 11 Pro Max. De betrokken apparaten zijn geproduceerd tussen november 2019 en mei 2020. Slechts een “klein percentage” beeldschermen ondervindt het probleem.

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de iPhone 11-beeldschermen mogelijk niet meer reageert op aanraking vanwege een probleem met de beeldschermmodule. De betrokken apparaten zijn geproduceerd tussen november 2019 en mei 2020.

Om te controleren of uw iPhone 11 in aanmerking komt voor dit programma, moet u eerst het serienummer van uw apparaat opzoeken. Er zijn verschillende manieren om dit te lokaliseren:

  • Open de Instellingen app op de iPhone 11, kies Algemeen, kies dan Over
  • Controleer de originele verpakking, kassabon of factuur van de iPhone 11
  • Sluit de iPhone 11 aan op je computer en controleer via Finder / Music

Zodra je het serienummer van je iPhone 11 hebt, u kunt naar de ondersteuningswebsite van Apple gaan en voer het in om te zien of uw apparaat in aanmerking komt. Als uw iPhone 11 in aanmerking komt en het probleem met het aanraakscherm ondervindt, biedt Apple of een door Apple erkende serviceaanbieder gratis service.

De service omvat de vervanging van de weergavemodule van uw iPhone 11. Apple zegt dat het programma betrekking heeft op getroffen iPhone 11-apparaten gedurende 2 jaar na de eerste detailhandel van de iPhone 11 in kwestie. Houd ook rekening met:

Als uw iPhone 11 schade heeft die de mogelijkheid om de reparatie uit te voeren belemmert, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem vóór de service worden opgelost. In sommige gevallen kunnen er kosten zijn verbonden aan de extra reparatie.

Heeft u een probleem ondervonden waarbij het scherm van uw iPhone 11 niet meer reageert op aanraking? Komt uw apparaat in aanmerking voor dit nieuwe reparatieprogramma? Laat het ons weten in de comments!


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Crusader Kings 3 Ruler Designer toegevoegd in nieuwe patch

Kruisvaarderskoningen 3 is een fantastisch spel omdat, ondanks de grote kaart en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *