Cyberpunk 2077 heeft een Metacritic-score van slechts 3,4

Cyberpunk 2077 is sinds de release om de verkeerde redenen in de krantenkoppen geweest.

De langverwachte Cyberpunk 2077 heeft gamers een aantal jaren laten wachten op de release, met de eerste trailer die al in 2013 werd getoond.

De game was oorspronkelijk exclusief ontworpen voor Microsoft Windows, maar in 2018 werd aangekondigd dat de game was ontwikkeld om compatibel te zijn met de PlayStation 4- en Xbox One-consoles.

Nu uitgebracht voor gamers over de hele wereld, is Cyberpunk niet goed ontvangen door degenen die proberen te spelen op consoles met slechte graphics en overal glitches.

Er zijn nog steeds grote bugs voor degenen die de PlayStation 4 en Xbox One gebruiken, en als gevolg daarvan is het eerder deze maand uit de PlayStation Store verwijderd.

Cyberpunk-ontwikkelaars – CD Projekt Red – willen snel reageren met een datum in februari 2021 in gedachten om de game opnieuw uit te brengen voor Sony-gebruikers.

De recensieswebsite Metacritic rangschikt en beoordeelt de nieuwste games, tv, films en muziek, waarbij zowel critici als gebruikers hun input kunnen toevoegen met scores en commentaren.

Van de mogelijke 100 heeft Cyberpunk een critici-score van een zeer gemiddelde 53. Ondertussen is de gebruikersscore veel lager, met een score van 3,4 op 10.

Samengesteld uit 8.889 gebruikersrecensies, plaatst een zeer lage score het rollenspel op de 210e plaats van alle nieuwe releases op alle spelplatforms.

Uit de algemene opmerkingen is het duidelijk om te zien dat gamers ongelukkig zijn, met wat racen om de game terug te brengen die niet lijkt te werken op oude consoles.

READ  343 Industries-ontwikkelaar noemt recente geruchten over Halo Infinite 'ongegrond'

Gebruikerscommentaar bevat zinnen als ‘Grootste zwendel in de geschiedenis’ en ‘De game is volledig kapot’. Twee van de vele negatieve opmerkingen over de nieuwe release.

p1eqkhpl06aob158h1v7dtu18r5l.jpgp1eqkhq2qaf061bd8mj6ta89l1n.jpg

Metacritic-recensies zijn niet zo meedogenloos als deze gebruikerscommentaren, met iets meer opbouwende kritiek. Van de 26 commentaren van critici is er echter maar één positief.

“Cyberpunk 2077 is een flagrante onafgemaakte game” en “Cyberpunk 2077 op PS4 is een ramp die nooit had mogen plaatsvinden”, zijn voorbeelden van negatieve commentaren in de recensies.


News Now – Sportnieuws

Written By
More from Vanessa Hale

PS5 waarschuwt nu spelers die PS4-versies van cross-gen-games lanceren

Sony heeft een waarschuwing toegevoegd aan PS5 consoles om te voorkomen dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *