In 2020 was Just Dance net zo populair als Watch Dogs en werd Mario Kart 8 meer verkocht dan in 2019

Nummers zijn heerlijk. We zijn grote fans van het kraken van al die smakelijke statistische ontbijtgranen en het uitspugen van interessante feitjes. Weet je nog dat we een kijkje namen bij gamesindustry.biz ‘Jaar in cijfers’ en dat ontdekten Eigenaren van Nintendo Switch hadden de meeste kans om een ​​andere console te bezitten? Nou, we zijn terug met weer een leuke ontdekking, met dank aan GI.biz’s redacteur, Christopher Dring.

Blijkt dat er twee dingen zijn die mensen willen doen tijdens de pandemie: autorijden en dansen. Omdat we daar in het echte leven niet veel van kunnen doen, wenden we ons allemaal tot videogames. Just Dance 2021 heeft blijkbaar bijna evenveel exemplaren verkocht als Bekijk Dogs Legion, wat een verrassende (en misschien teleurstellende?) opkomst is voor het in Londen gevestigde hackspel.

Beide games zijn echter eigendom van Ubisoft, dus hoe dan ook, het is geld in hun portemonnee – geld dat gebruikt zal worden om de volgende Just Dance nog mooier te maken.

Ondertussen, Mario Kart 8 Deluxe – de Nintendo Switch-versie van de bestverkochte Wii U-game – heeft in 2020 meer exemplaren verkocht dan in 2019. Het gaat zelfs elk jaar beter sinds de release in 2017, volgens Dring, en het haalde zelfs de nummer één plek op Kerstmis in Duitsland.

Dat waarschijnlijk betekent dat veel mensen Switches kopen en hun gamebibliotheek uitbreiden met de 10/10 game die we de “definitieve Mario Kart 8-ervaring” noemden, en lezers vertelden dat het een “gemakkelijke keuze” was voor Switch-bezitters.

Wacht even, betekent dat dat mensen naar ons advies luisteren? We gaan ja zeggen.

READ  Leonard Williams blijkt een winnaar uit het tagfiasco van Giants
More from Madison Garrett

e-book vol advies en inzichten van 22 marketingexperts

Facebook heeft onlangs Build Brilliant Brands gelanceerd, een gratis e-boek boordevol advies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *