Cyberpunk 2077: Hoe verschilt de game op Xbox One S / X- en PS4 Pro-consoles na patch 1.2

Na een paar verontrustende maanden na de release van Cyberpunk 2077 is CD Projekt RED eindelijk weer op de goede weg. Het bedrijf heeft de afgelopen maanden met grote problemen te maken gehad, zoals een mislukte lancering van het hoofdspel gevolgd door een malware-aanval. De aanval veroorzaakte veel problemen voor de ontwikkelaars toen de bedrijfsbestanden en de broncode van de game openbaar werden.

De aanval veroorzaakte ook nog een ander probleem voor de game: na de volgende grote update is patch 1.2 een paar weken uitgesteld. Uiteindelijk begonnen de zaken te verbeteren voor de Poolse ontwikkelaars en ze brachten de update vorige week uit. De update is enorm met meer dan 40 GB aan fixes voor de bugs en bugs van de game. Maar wat maakt het uit in een van de meest uitdagende games in de branche van dit moment?

Lees het uur: alle tips en trucs die u moet weten voor Fortnite seizoen 5

Cyberpunk 2077 1.2 Patch verandert veel voor Xbox- en PlayStation-apparaten

De Correctie-opmerkingen De update is enorm, met fixes voor bijna alle secties in het spel. De update lost veel bugs op die de gameplay, het ontwerp, de animaties, omgevingen en missies verbeteren. Daarnaast lost de update ook veel pc- of consolegerelateerde problemen op. Hoewel het de pc-ervaring en de volgende generatie consolespelers verbetert, zijn de meest verbeterde versies de Xbox One X- en PS4 Pro-consoles.

Het belangrijkste onderdeel van de patch lijken de beslissingen van de ontwikkelaar te zijn om veel van de uitzendmiddelen van de game te downgraden naar consoles van de vorige generatie. Dit betekent dat de game actief probeert om veel texturen, niet-speelbare vormen, items en nog veel meer te verminderen. De meeste middelen lopen achter om de CPU-belasting te verminderen, dus meestal wordt het later geladen. Maar tijdens zaken op hoge snelheid, zoals autorijden en achtervolgingen, hebben ze geen tijd om te laden en lijken ze dus afwezig. Visueel lijkt het minder gepolijst dan de vorige 1.1-correctie.

READ  Assassin's Creed Valhalla op de Xbox One X vergelijken met de Xbox Series X

De framesnelheid krijgt een enorme upgrade

De ontwikkelaars hebben veel van de visuele esthetiek van de game opgeofferd om een ​​stabiele gameplay van 30 fps te hebben. In correctie 1.1 lieten de meeste situaties het spel draaien op 28-30 fps. Maar tijdens het achtervolgen en fotograferen van auto’s liet de game het aantal frames aanzienlijk dalen in het bereik van 16-24 fps, wat veel problemen veroorzaakte.

Met veel visuele barrières verwijderd, brengt Patch 1.2 Cyberpunk 2077 naar een gestage 30FPS-ervaring in bijna alle scenario’s. Voor Xbox One X kampt het spel echter met veel hindernissen en crasht het soms. Enkele andere belangrijke problemen, zoals auto’s met een lage resolutie, zijn ook opgelost door PVA. Hetzelfde probleem blijft echter bestaan ​​voor veel NPC’s als spelers ze snel benaderen.

De meeste van deze fixes zijn echter voor PS4 Pro en Xbox One X. De situatie verbetert niet veel voor de PS4 en Xbox One, aangezien beide games nog steeds last hebben van veel bugs en glitches tijdens het spelen met 20-24 fps in de meeste gevallen .

Hoewel de update veel problemen oplost, verbetert het nog steeds niet veel voor Xbox One- en PS4-spelers. Maar fans zijn optimistisch dat CD Projekt RED de game op de een of andere manier speelbaar kan maken in aankomende updates.

Lees meer – Met deze Cyberpunk 2077-mods kun je verborgen instellingen configureren en je RAM-pool optimaliseren

Written By
More from Vanessa Hale

Madden NFL 21 headlines voor gratis Xbox-titels dit weekend

Dit weekend krijgen mensen met een Xbox Live Gold- of Xbox Game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *