ESL en T2M kondigen nieuw League Of Legends-partnerschap aan

ESL en T2M, de maker van de Rotor Riot mobiele controller, hebben een nieuwe release aangekondigd League of Legends vennootschap. De deal begint met ESL League of Legends: Wild Rift De Premier League, en hoewel ze niet in detail gingen over wat de deal zou zijn, lijkt het erop dat het voornamelijk voor het lenteseizoen van de competitie zal zijn. Gezien hun partnerschappen met een draagbare console, is het meest waarschijnlijke scenario dat je veel gebruik van dit specifieke product tijdens wedstrijden zult zien, net zoals je zou zien dat bedrijven speltorens en apparatuur leveren om mee te spelen op grotere podia. Samen met alle reguliere merken die je zou verwachten en enkele commerciële pauzes in de mix. We hebben meer details over het nieuwe partnerschap en het seizoen uit de onderstaande aankondiging, aangezien het er naar uitziet dat we het grootste deel hiervan in juni zullen zien.

De samenwerking begint tijdens de ESL League of Legends: Wild Rift Premier.

Het seizoen begon op 1 maart met Counter-Strike: Global Offensive, Met het ESL Wild Rift Premier Championship doorlopend en afgesloten met de grote finale van het toernooi die binnenkort op zondag 27 juni wordt aangekondigd. ESL Wild Rift Premier, het eerste toernooi op mobiel, vindt plaats in het VK en Ierland en de Scandinavische regio’s beginnen met de Open Kwalificatietoernooien, 3-4 april. De Open Kwalificatietoernooien, de rol van Robin van acht teams en de play-offs zullen culmineren in de Online Remote Play Finals, die van 19-20 juni worden gehouden. De verslaggeving van het evenement is vanaf 20 april live te volgen ESL LOL Twitch-kanaal​ Riot games gebracht League of Legends: Wild Rift Voor Noord-Amerikaanse spelers via de open bèta, nu beschikbaar Man qua uiterlijk En iOS Apparaten. De aankondiging van vandaag markeert het begin van een zakelijke relatie tussen T2M en ESL gericht op het creëren van meer sponsormogelijkheden.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige game-editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kon praten over strips, tv, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, barmhartig te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en een D & D-slechterik te worden. Hij geniet ook van honderden andere nerdachtige dingen die gewoon niet in één alinea kunnen worden behandeld. Volg TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en reflecties.

Twitter Facebook-plein Instagram Omstandigheid

READ  BJP Silent On Rajasthan's Sachin Pilot, zegt beweringen over paardenhandel door het congres verzonnen
More from Madison Garrett

Sony’s MLB: Show 21 op Xbox Game Pass was de beslissing van MLB

MLB wil zijn videogamemogelijkheden uitbreiden deel dit artikel Bedrijven in dit artikel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *