Cyberpunk 2077 is het beste fotospel sinds “Ghost Of Tsushima” of “No Man’s Sky”.

De strijd van Cyberpunk 2077 is op dit moment goed gedocumenteerd. Het was een enorme lancering in termen van verkoop, maar het was voor veel spelers kapot en buggy sinds de lancering, en het werd gelanceerd zonder een aantal functies en een gebrek aan diepgang die het meest verrasten.

Maar ik denk dat Cyberpunk 2077 het heel goed doet, namelijk de esthetiek die het creëerde in Night City en zijn inwoners, zijn bijpersonages en de meegeleverde V. Combineer dat met een redelijk solide en unieke portretmodus, en ik denk dat No Man’s Sky een van de beste videogames voor fotografie in de recente geschiedenis is, zoals Ghost of Tsushima of No Man’s Sky.

Er is natuurlijk een probleem. Dit is op het principe Dit geldt voor high-end computers die afbeeldingen en instellingen maximaal kunnen overbrengen om de beste beeldresultaten te verkrijgen. Als ik foto’s probeer te maken op mijn Series X, bijvoorbeeld door de nieuwste Xbox One X-versie van de game te spelen, zal het slechter presteren dan mijn pc-versie. En mijn computerversie zal slechtere resultaten opleveren dan die van iemand anders Het beste Computer.

Maar als je hier naar de high-end kijkt, die een combinatie is van geweldige machines en een geweldig fotografisch oog, kunnen de resultaten behoorlijk verbluffend zijn.

Cyberpunk Onlangs een fotowedstrijd Sommige winnaars waren afgetopt, maar ik wilde een deel van waar ik het hier over heb via de deelnemers delen. Ik heb een paar mensen waar ik van hou (zie titel), maar deze mensen zitten op een ander niveau.

Hoe dan ook, ik kan doorgaan, maar je snapt het wel. Wat ik vooral leuk vind aan de portretmodus van Cyberpunk, is niet alleen de wereld die het inneemt, maar ook de mogelijkheid om je V-positie te veranderen zoals je wilt, iets wat andere games je echt niet toestaan, samen met de mogelijkheid om foto’s te maken. gedurende Wat normaal gesproken scènes zijn in andere games, maar hier, omdat alles in realtime wordt gedaan, kun je unieke momenten vastleggen.

Voor de verandering maar een zeldzaam onderdeel van de positiviteit van Cyberpunk, want ik denk dat hij daar echt schittert en wat liefde verdient.

Volg mij Op TwitterEn de YoutubeEn de De sociale netwerksite Facebook En de Instagram

Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief over inhoud, God rolt

Leg mijn sciencefiction-romans vast Herokiller-serie, En de Earthborn-trilogie, En het is ook aan Audioboek

READ  De locatie van de gele toegangskaart voor de oorlogszone en hoe deze te gebruiken
Written By
More from Max Mcgee

Congres MLA beweert Vasundhara Raje Link naar “Horse Trading Agent”

De voormalige premier van Theb BJP, Vasundhara Raje, heeft de steun van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *