GTA 5 mod herbouwt het oude vereiste systeem van de Rockstar-sandbox-game

nieuwe GTA 5 mod Corrigeer de vereiste reactie van de politie en systemen in Rockstar Strong Sandbox-speltweaken hoe de politie reageert, de soorten eenheden die ze sturen en hoe ze reageren op verschillende bedreigingen en misdaden, des te meer reden om terug te keren naar Los Santos na de laatste GTA Online-update, en terwijl we wachten op de release van GTA 6 dag.

Dispatch Reworked voegt veel meer complexiteit toe aan hoe wetshandhavers reageren in GTA 5, introduceert nieuw gedrag, verbeterde intelligentie voor politie en over het algemeen een veel intuïtiever en gevaarlijker gezocht systeem.

Zodra je het 3-sterren wanted-niveau betreedt, zal de politie in eerste instantie reageren door lokale en K9-eenheden te sturen om je te isoleren. Hoe langer de jacht duurt, des te geavanceerdere hulpverleners zullen worden uitgezonden, waaronder de Nationale Garde, die nu straaljagers zal inzetten.

Dit lijkt misschien business as usual, maar hier zit de duivel in de details. ‘S Nachts zal de politie zaklampen gebruiken om u effectiever op te sporen. In plaats van meteen om je heen op te duiken, richten ze zich in plaats daarvan op je laatst bekende locatie, waardoor GTA 5 verandert in een meer geavanceerd kat-en-muisspel terwijl je probeert onopvallend te blijven na je laatste ontmoeting.

Als je tegen een gebouw botst, schakelt de politie over op wapens van dichtbij, zoals jachtgeweren, en elk type eenheid heeft nu de mogelijkheid om je te pakken te krijgen. Achtervolging en gevechten in het algemeen zijn verbeterd, en verschillende soorten politie-eenheden zullen je nu achtervolgen op het platteland en over de bergen – ga naar verschillende gebieden en jurisdicties op de kaart van Los Santos, en gebiedspecifieke eenheden zullen de achtervolging inzetten.

READ  PUBG-spelers zijn ten onrechte geblokkeerd op de pc vanwege een updatefout

Het doden van andere hulpverleners zoals ambulancechauffeurs, paramedici en brandweerlieden zal nu een harder optreden van de politie uitlokken. Als je een zwaar of gepantserd voertuig gebruikt, zal de politie nu in natura reageren en hun gepantserde vrachtwagens en APC’s sturen om je te stoppen.

Het voelt als een echte uitdaging, aangezien de GTA 5-politie is aangepast om adequater en agressiever te reageren. Als je het leuk vindt, is Dispatch Reworked, door een team van modders, nu beschikbaar op Nexus-modificatie.

In plaats daarvan wil je misschien weten wat er precies aan de hand is GTA 6 releasedatum. Je kunt ook in enkele van de beste springen GTA5RP servers om te proberen agent te spelen, of bekijk enkele van de beste Open wereld spellen En de Multiplayer-spellenals je GTA Online hebt invullen.

Written By
More from Max Mcgee
De ontwikkelaar bevestigt dat de mussnelheid van Destiny 2 binnenkort niet sneller zal worden
De communitymanager van Bungie heeft bevestigd dat de Destiny 2 sparrow-snelheidsbug die...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *