Cyberpunk 2077 krijgt weer een hotfix-patch

Een tweede patch na de lancering komt eraan Cyberpunk 2077, meer bugs verhelpen die onder andere crashes veroorzaken en speurtochten stoppen. Hotfix 1.05 werd van de ene op de andere dag gelanceerd op consoles, waarbij de ontwikkelaars zeiden dat het “snel zou volgen” op pc. Ik zie het echter nog niet. CDPR biedt ook een verleidelijke opmerking over het willen ondersteunen van mensen die mods maken, hoewel ik me kan voorstellen dat ze veel andere taken moeten afvinken voordat ze mod-ondersteuning bereiken.

De Patch-opmerkingen over Cyberpunk v1.05 lijst met fixes voor tientallen bugs, waaronder een groot aantal die speurtochten onderbreken. Bovendien zou Dum Dum V niet langer moeten volgen. Dradenkruis zou moeten stoppen met blijven hangen op het scherm om ooit te chuffen. AMD Ryzen-processors met 4 en 6 cores zouden iets beter moeten werken. Processors die geen AVX-instructies ondersteunen, zouden aan het einde van de proloog ook niet moeten crashen. En RTS-reflecties zouden minder vreemd helder moeten zijn. Ah, er is veel, bekijk het allemaal zelf in de notities.

Een merkwaardige opmerking: “Het bestand memory_pool_budgets.csv verwijderd”. Sommige spelers speelden daar met getallen en rapporteerden enorme prestatieverbeteringen. Maar wat mensen ook dachten dat er gebeurde, CDPR zegt dat het “niet verbonden was met de definitieve versie van het spel en er geen invloed op had (het was een overgebleven bestand dat tijdens de ontwikkeling werd gebruikt om het geheugengebruik te schatten. Het had geen effect op hoeveel geheugen daadwerkelijk was toegewezen). ” Dus waarom rapporteerden sommige mensen 50% FPS-boosts? CDPR zegt: “De waargenomen prestatieverbetering na het bewerken van het bestand kan te maken hebben met het opnieuw opstarten van het spel.” Huh!

READ  Fallout 76 voegt rolstoelen toe op verzoek van een gehandicapte speler

CDPR zegt ook dat ze de debug-console hebben verwijderd “om functies te voorkomen die kunnen leiden tot crashes of geblokkeerde speurtochten” – wat volgens mij mensen probeert te redden van hun eigen nieuwsgierigheid? Hmm. “Dit betekent niet dat we de modding-community niet willen ondersteunen”, voegen ze eraan toe. “Blijf ons volgen voor meer informatie daarover.” Mate, mijn ogen zullen vierkant worden als ik zo lang blijf afgestemd.

“Soon” is een vaag startvenster voor de pc-patch, maar ik kan je vertellen dat ik nog steeds op v1.04 op Steam zit.

De hotfix noemt geen leuke bug die ik alleen vandaag hoorde: save-bestanden raken beschadigd als ze te groot worden, vaak veroorzaakt door veel knutselen. Sommige mensen zeggen opgeslagen bestanden worden traag na 6 MB en worden vervolgens beschadigd na 8 MB. Als je veel aan het maken bent, zorg er dan voor dat je veilige saves hebt om op terug te vallen. Oh jeez, mijn opslagbestanden hebben al 5 MB bereikt – en ik heb de vaardigheid nog niet eens genoeg geslepen voor echt een goede uitrusting.

Onze Cyberpunk 2077 recensie noemt het “een grote, mooie en kapotte puinhoop”. Het is. Genoeg dus Sony heeft het uit de PlayStation Store gehaald toen ze restituties openden. En toch vinden we het leuk genoeg om het te zeggen op de RPS-kalender omdat het op zijn minst een mooie wandelsimulator is.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Deze Skyrim-mod voegt een hele Dwemer-universiteit toe, met speurtochten, kerkers en meer

Het lijkt erop dat we een andere kanshebber hebben voor de lijst...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *