Diablo Immortal: je moet meer weten over dit gratis spel

Diablo Immortal is de eerste game in de beroemde Diablo-serie van ontwikkelaar Blizzard. Met de lancering van een alpha-build van deze gratis game krijgen we veel informatie te horen.

Diablo onsterfelijk

2020 was geen erg goed jaar, maar het was wel voor mobiele games. Naast de uitstekende gratis game League of Legends Wild Rift, horen we al veel meer over de gratis games rollenspel (rpg) Diablo Immortal. twee jaar geleden maakte Blizzard bekend dat de populaire serie voor pc nu ook naar smartphones komt, en een alpha build is nu klaar.

Het verhaal van Diablo Immortal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van de pc-games Diablo II en Diablo III. De mensheid wordt bedreigd door monsterlijke wezens en demonen, en het is aan jouw karakter om de wereldvrede te herstellen. Je kunt voor je personage uit zes verschillende karakters kiezen klassen elk van hen heeft zijn eigen bevoegdheden. Je hebt de Barbarian, Monk, Wizard, Demon Hunter, Crusader en Necromancer.

Gameplay trailer van Diablo Immortal

Vaardigheden, wapens en online

De belangrijkste focus van het spel is om je wapens en bepantsering continu te verbeteren en je vechtstijl te optimaliseren door nieuwe krachten te ontgrendelen. Elk klasse heeft vier vaardigheden, maar je kunt er in totaal 12 vrijspelen. Dan is er ook nog de ultieme bekwaamheid, of een extra krachtige aanval die je zo nu en dan kunt gebruiken. De game maakt ook gebruik van bedieningselementen en een interface die speciaal is geoptimaliseerd voor touchscreens.

Toch is Immortal meer dan een gewone RPG, want volgens Blizzard heeft de titel ook een belangrijk online aspect. Je kunt met je vrienden op missie gaan en daar zijn gilden en gemeenschappelijke ruimtes waar je andere spelers kunt ontmoeten.

READ  Pokémon Go Player viert zijn sportschoolcontract van 1332 dagen en verliest het onmiddellijk wegens vals spelen

Verdienmodel

De game is gratis, maar er is ook een betaald abonnement waarmee je extra beloningen kunt krijgen voor missies. De game bevat in-app-aankopen, maar volgens Blizzard werken ze niet op een oneerlijk pay-to-win-systeem zoals andere gratis mobiele games.

Voorlopig is de Alpha-versie van Diablo Immortal alleen speelbaar door gamers uit Australië en er is nog geen specifieke releasedatum. Onze collega’s van IGN Benelux konden al vroeg met het spel aan de slag en je kunt hun uitgebreide bevindingen hier lezen. Jij kan hier registreer u in de Play Store om onmiddellijk op de hoogte te worden gesteld wanneer de game beschikbaar is.

Diablo onsterfelijk

Diablo onsterfelijk

Diablo Immortal is de eerste game in de beroemde Diablo-serie van ontwikkelaar Blizzard. Het verhaal van Diablo Immortal speelt zich af tussen de gebeurtenissen in.

Meer informatie

Written By
More from Aubrey Mason
PowerWash Simulator Review: het beste ontspannende spel
PowerWash-emulator Het is een verfrissend spelEn niet alleen vanwege de miljoenen liters...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *