Cyberpunk 2077 “neemt geen 200 GB in beslag na installatie”

Hoewel er nog geen teken is van de systeemvereisten van Cyberpunk 2077, weten we dat de aankomende pc-game zal niet zoveel ruimte op uw harde schijf innemen als een recent gerucht suggereerde. Na een bericht op de RPG-spellen subreddit suggereert dat de installatiegrootte maar liefst 200GB zou kunnen zijn, CD Projekt Red heeft nu bevestigd dat dit niet het geval zal zijn.

Marcin Momot, hoofd van de wereldwijde gemeenschap van CDPR, heeft een screenshot van de recente Reddit-post op Twitter en legde uit: “Hoewel de Cyberpunk 2077-systeemvereisten nog niet bekend zijn (ze komen echter binnenkort!), wilde ik dit onderwerp vanuit Reddit bespreken. De game neemt geen 200GB in beslag als deze is geïnstalleerd ”. In plaats daarvan, zegt hij, kunnen spelers “verwachten dat de vereiste HDD-ruimte vergelijkbaar is met andere moderne titels”.

Het is dus niet helemaal duidelijk hoeveel ruimte Cyberpunk 2077 zal innemen wanneer het precies is geïnstalleerd, op basis van Momot’s bericht. Maar het is in ieder geval bevestigd dat het de 200 GB-markering niet zal overschrijden – een formaat dat Call of Duty: Modern Warfare klokte in op eerder dit jaar, waarin a volgende update probeerde te krimpen (tenminste op consoles).

Het lijkt erop dat de afbeelding in de oorspronkelijke post van gisteravond was Nvidia RTX 3080 onthulling evenement, begeleidende informatie over een nieuwe technologie genaamd RTX IO, een “suite van technologieën die snel op GPU gebaseerd laden en game asset decompressie mogelijk maken, waardoor de I / O-prestaties tot wel 100x worden versneld in vergelijking met harde schijven en traditionele opslag-API’s”, aldus naar de site van het bedrijf.

Met de Releasedatum Cyberpunk 2077 slechts een paar maanden verwijderd, hopelijk krijgen we al te lang een idee van de minimale, aanbevolen en ideale specificaties – en ontdekken we hoeveel ruimte we moeten reserveren voor wanneer het arriveert.

READ  Nier: Automata on Game Pass / Windows Store is een andere poort dan de Steam-versie en heeft geen fan-fix nodig

Written By
More from Eda Greene

APK-downloadlink voor Android

PUBG Mobile Lite onderscheidt zich als een van de beste Battle Royale-games...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *