Cyberpunk 2077 onthult nieuwe gameplay-opnames, personages en meer

CD Projekt Red heeft een flink stuk nieuw onthuld Cyberpunk 2077 gameplay-opnames die fans nog een geweldige kijk geven op de game die in november naar PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X en pc komt. En zoals verwacht blijft de game er spectaculair uitzien. Om dit te begeleiden, heeft het officiƫle Twitter-account van de game ook een nieuw personage en een reeks nieuwe screenshots onthuld die Night City laten zien, de megalopolis van de game die geobsedeerd is door kracht, glamour en lichaamsaanpassing.

De onthulling van de nieuwe gameplay-demo vond plaats tijdens de Tokyo Game Show, en dus als je merkt dat het in het Japans is, komt dat omdat het de gelokaliseerde versie voor Japan is. Wat betreft de gameplay-demo zelf, hoewel deze lang is, onthult deze niets van het allerhoogste belang, wat op dit moment te verwachten is. We hebben tenslotte al zoveel van de game gezien.

Hieronder kun je de demo zelf bekijken, met dank aan GamersPrey. Zoals je kunt zien, ziet de game er net zo indrukwekkend uit als altijd, hoewel er hier en daar wat clipping is, wat hopelijk alleen het resultaat is van het feit dat dit een oudere versie van de game is.

Zoals gezegd onthulde het officiƫle Twitter-account van de game vandaag ook een nieuw personage voor Tokyo Game Show genaamd Saburo Arasaka. Er wordt niet veel onthuld over het personage, maar het klinkt alsof hij een ietwat prominente figuur in de game zal zijn.

“Geboren in Tokio in 1919. Op 158-jarige leeftijd regeert hij nog steeds aan de top van Arasaka in de wereld in 2077”, luidt de vertaalde versie van de beschrijving van het personage. “Hij bouwde Arasaka uit tot een groot rijk in zijn generatie.”

Ten slotte heeft het Twitter-account van de game ook enkele nieuwe omgevingsschermafbeeldingen onthuld, die je hieronder allemaal kunt bekijken:

Cyberpunk 2077 is in ontwikkeling voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Google Stadia, en zal op 19 november wereldwijd debuteren.

READ  Ubisoft sluit dit jaar servers voor drie games op Xbox 360 Tom Clancy af
Written By
More from Vanessa Hale

Gotham Knights releasedatum mogelijk bekendgemaakt

Heeft Warner Bros. Montreal zojuist het Gotham Knights Publicatiedatum? In augustus onthulde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *