Cyberpunk 2077-ontwikkelaars hebben gisteren een noodoproep gehouden

Gisteren had CD Projekt Red een grote noodoproep met investeerders om de toestand van Cyberpunk 2077, en wat het betekent voor de DLC- en multiplayer-plannen. Het is geen geheim dat de lancering van de game een heleboel bugs met zich meebracht, ik heb zelf een ton meegemaakt op pc – maar voor spelers op consoles van de laatste generatie verkeert Cyberpunk in een nog treuriger staat. CDPR zegt dat hun focus nu ligt op het verbeteren van het basisspel, maar er zijn zorgen dat de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is van invloed kan zijn op nieuwe inhoud die voor de komende jaren is gepland.

“Na drie vertragingen waren we te gefocust op het vrijgeven van de game. We hebben de omvang en complexiteit van de problemen onderschat, ” zei Adam Kiciński, voorzitter van het bestuur van CDPR.

“We negeerden de signalen dat er meer tijd nodig was om het spel te verfijnen op de laatste generatie consoles. Het was de verkeerde benadering en druiste in tegen onze bedrijfsfilosofie. “

Het volgende deel van de opname is een beetje wazig, maar hij vertelt over hoe de ontwikkelaars “het vertrouwen van gamers hebben verloren”, evenals de reputatie die ze hebben opgebouwd. Om het probleem op te lossen, herhaalt hij dezelfde punten die worden genoemd in de verklaring die CDPR gisteren heeft geposten zegt dat er grote patches onderweg zijn voor de Xbone- en PS4-versies van Cyberpunk, met regelmatige updates en fixes die ook naar de pc komen.

“We zullen er alles aan doen om te bewijzen dat we ons aan onze waarden houden”, voegt hij eraan toe. “We hopen echt dat onze inspanningen zullen helpen het vertrouwen dat we hebben verloren te herstellen.”

READ  Microsoft Clippy neemt het terug - op de meest saaie manier mogelijk

Voor de volgende 40 minuten van de oproep kwamen er vragen binnen van investeerders die wilden weten hoe de problemen van Cyberpunk vermeden hadden kunnen worden en of dit hun vermogen om de komende DLC’s en de multiplayer-modus uit te brengen de komende paar van zou beïnvloeden. jaar.

Ik geef toe dat dit het deel is waar ik het meest in geïnteresseerd ben, ik zou graag eerder dan later met mijn vrienden door Night City willen rennen, maar CDPR lijkt een beetje onzeker over hun plannen voor multiplayer-release.

“Het is te vroeg om te oordelen”, zegt Kiciński. ‘We weten het nog niet. We zijn nu gefocust op het verbeteren van Cyberpunk en zullen dit begin volgend jaar bespreken. “

Helaas, een andere zakenman vraagt ​​zich af of CDPR ernaar moet streven om Cyberpunk’s multiplayer in 2023 uit te brengen, in tegenstelling tot het vaag verwachte 2022. Kiciński herhaalt zijn vorige punt, zeggend dat ze “nog geen datum hebben bevestigd”, en zal het in januari bespreken.

CDPR wordt gevraagd of de game vóór de release nog meer had kunnen testen. Kiciński zegt dat, hoewel het geen “grote bron van problemen” was, CDPR minder tests uitvoerde dan ze hadden gewild vanwege Covid-19. De meeste tests werden intern gedaan omdat CDPR een kit naar hun thuiswerkend personeel kon sturen, terwijl externe tests moeilijker waren omdat het in testcentra had moeten worden gedaan.

Een andere investeerder vraagt ​​of het hebben van meer ontwikkelaars in het algemeen een verschil zou hebben gemaakt, waarop bestuurslid Michał Nowakowski nee zegt – meer mensen inzetten zou niet echt hebben geholpen.

READ  Een No Man's Sky-speler heeft twee planeten gevonden die tegen elkaar zijn geslagen

Nowakowski voegt eraan toe dat de redenen waarom de laatste-generatie-versies van Cyberpunk zo kapot zijn gegaan, zijn omdat ze “gericht waren op de volgende generatie en pc-prestaties in plaats van op de huidige generatie”.

Ondanks die focus hebben spelers op alle platforms echter heel veel jank gemeld – van crashes tot verdwijnende lullen. Voor veel spelers op pc lijken de game-breaking dingen redelijk minimaal te zijn, hoewel het zeker nog steeds bestaat. Ik heb persoonlijk Jackie-fase door een paar muren gehad, waardoor ik missies opnieuw moest starten, wat niet erg leuk is.

CDPR heeft al een kleine hotfix uitgebracht om wat problemen op te lossen, maar het lijkt erop dat ze nog veel werk voor de boeg hebben.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Kan uw pc Cyberpunk 2077 gebruiken?

(Krediet: CD Projekt Red) Wanneer 19 november komt, zullen gamers overal 2020...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *