Cyberpunk 2077-ontwikkelaars zullen naar verluidt nodig zijn om te crunchen voordat ze uitkomen

Cyberpunk 2077 is al geweest meerdere keren vertraagd en terwijl de in Polen gevestigde ontwikkelaar CD Projekt Red heeft verzekerde fans dat het niet meer zal gebeurenVolgens een rapport van Jason Schreier van Bloomberg betekent dit dat het team overuren moet maken in de aanloop naar de release van de game op 19 november.

In een e-mail aan het personeel vertelde Adam Badowski, studiohoofd van CD Projekt Red, aan iedereen dat het tijd was om de vele bugs en glitches op te lossen nu de game ter certificering naar Microsoft en Sony was gestuurd. Naast hun “typische hoeveelheid” werk zou ook “één dag van het weekend” nodig zijn, en dit extra werk zou worden betaald, zoals vereist door de Poolse arbeidswetgeving.

“Ik neem het op mij om de volledige weerslag op de beslissing te krijgen. Ik weet dat dit lijnrecht in strijd is met wat we hebben gezegd over crunch. Het staat ook lijnrecht tegenover wat ik persoonlijk een tijdje geleden ben gaan geloven – dat crunch nooit het antwoord zou moeten zijn. Maar we hebben alle andere mogelijke manieren om door de situatie te navigeren uitgebreid. “

Dit druist ook in tegen een opmerking die vorig jaar door Marcin Iwinski, co-chief executive officer van CD Projekt Red, werd gemaakt – waarin staat dat CDPR zou vermijden knarsen. En destijds werd opgemerkt hoe het doel was om van het bedrijf een “menselijkere” werkplek te maken.

“We staan ​​erom bekend gamers met respect te behandelen. Dat zou ik eigenlijk doen [like] dat we er ook om bekend staan ​​ontwikkelaars met respect te behandelen. “

CD Projekt Red heeft geen reactie gegeven op het rapport van Bloomberg.

READ  Ori and the Will of Wisps / and the Blind Forest [iam8bit]

Written By
More from Vanessa Hale

Amazon Prime Day beste deals voor videogames

Amazon Prime Day 2020 is hier, wat betekent dat er enorme besparingen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *