Chromecast met Google TV-aanbieding voor Canada voegt gratis Netflix toe

We zijn er minder dan 24 uur van verwijderd Start Night In en heb al gezien enkele last-minute lekken. Het laatste komt uit de Canadese Google Store, die vanavond kort onthulde hoe Chromecast met Google TV-kopers in dat land zes maanden gratis Netflix krijgt.

Een Reddit-gebruiker gespot de onaangekondigde Chromecast met Google TV in de Canadese Google Store speciale aanbiedingen bladzijde. We krijgen een andere weergave van de aankomende streaming-dongle en stemafstandsbediening in het wit. Het kost $ 69 CAD, vergeleken met $ 49 in de Verenigde Staten. Ter vergelijking: de Chromecast Ultra kost $ 69 in de VS en $ 90 in Canada.

Wat echter interessanter is, is hoe u “6 maanden Netflix” krijgt, waarbij zowel nieuwe als bestaande abonnees in aanmerking komen. Volgens de kleine lettertjes voordat het werd verwijderd, is dit voor het “Standaard” -plan dat 1080p-streaming op twee schermen tegelijk mogelijk maakt, wat $ 12,99 in de Verenigde Staten kost. De voorwaarden – hieronder volledig beschikbaar – zeggen dat u zes maanden gratis service krijgt zolang u vóór 31 december 2021 koopt.

Dit is een aanzienlijk aanbod dat in wezen betaalt voor de nieuwe Chromecast. De meegeleverde afstandsbediening heeft een speciale knop (naast YouTube) om de populaire streamingdienst te starten.

Google heeft sindsdien de speciale aanbieding Chromecast met Google TV verwijderd die Netflix prijst. Dit was vermoedelijk een vroege onthulling van de kant van de Google Store, maar het kan ook gewoon een vroege marketingkopie zijn die sindsdien is veranderd. Het is mogelijk dat deze deal alleen beschikbaar is op apparaten die via de Google Store zijn gekocht, wat een fenomenale stimulans zou zijn om rechtstreeks te kopen.

READ  Cyberpunk 2077 is "een ander spel" na console-update, zegt CDPR dev

Een andere onbekende is of een ander land hetzelfde aanbod voor zes maanden krijgt. Degenen die vroeg in de VS een nieuwe Chromecast wisten te bemachtigen, kregen geen literatuur of communicatie waarin naar deze deal werd verwezen. Natuurlijk kochten ze allemaal bij externe retailers.

In aanmerking komende Chromecast met Google TV-aankopen in de Google Store tussen 30/09/2020 en 31/12/2021 zijn inclusief 6 maanden Netflix Standard Streaming Plan met 2 schermen (totale huidige waarde $ 83,94). Aanbieding geldt alleen voor de volgende SKU’s zolang de voorraad strekt en afhankelijk van beschikbaarheid: GA02764-CA, GA02765-CA, GA02766-CA. Maximaal drie per klant / Google-account. Als je het apparaat binnen de toegestane retourperiode retourneert en de Netflix-aanbieding al hebt ingewisseld, ontvang je $ 69,99 (kosten van het Chromecast-apparaat) terug. Als je het apparaat binnen de toegestane retourperiode retourneert en de Netflix-aanbieding niet hebt ingewisseld, krijg je het volledige in rekening gebrachte bedrag terug. Om de Netflix-aanbieding in te wisselen, moeten klanten een in aanmerking komende Chromecast met Google TV-apparaat instellen en de instructies volgen om de aanbiedingswaarde toe te passen op een Netflix-account vóór 03/01/2022. Beschikbaar voor nieuwe en bestaande Netflix-abonnees. Niet inwisselbaar of restitueerbaar voor contant geld en kan niet worden geruild. De waarde van de aanbieding kan worden toegepast op een ander Netflix-streamingplan onder hetzelfde account; uitwisselingen op deze manier kunnen de duur van het aanbod wijzigen. Netflix-prijsplannen kunnen worden gewijzigd en de duur van de aanbiedingswaarde kan dienovereenkomstig worden aangepast. Een Netflix-compatibel apparaat (afzonderlijk vervaardigd en verkocht) en breedbandinternetverbinding zijn vereist om direct te kunnen kijken. Zien www.netflix.com/termsofuse. Ga naar g.co/cast/netflix voor meer informatie over het inwisselen van je Netflix-aanbieding. Aanbieding onderworpen aan de toepasselijke wetgeving en ongeldig indien verboden.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Android TV passeert enkele van de beste functies van Google TV

Android TV haalt enkele van de beste tools voor het ontdekken van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *