‘Cyberpunk 2077’ Penis Glitches Nieuws

Waarschuwing: NSFW

Er heerst nog steeds opwinding over de recente release van Cyberpunk 2077 maar één onderwerp valt veel meer op dan de gameplay, en dat zijn de glitches. Hoewel dit niet zo erg is als het spel krijgt meerdere keren vertraagd, dit nieuwe stukje Cyberpunk 2077 nieuws komt binnen in de vorm van lichaamsdelen die verschijnen wanneer ze dat niet zouden moeten zijn, en niet zomaar lichaamsdelen – voornamelijk V’s geslachtsdelen.

Veel gamers melden dat, naast de glitches van rijden en karakterbewegingen, V’s penis / borsten verschijnen door de in-game kleding. De schokkende storing is even komisch als verontrustend, maar het is ook moeilijk om het spannende, dystopische verhaal serieus te nemen als er een stukje huid uit V’s broek steekt. De online community maakt er het beste van en geeft zelfs aan dat ze het spel nog meer willen spelen, alleen maar om de glitches uit de eerste hand te zien.

Bekijk de onderstaande voorbeelden en laat het ons weten als je denkt dat deze bugs het spel in het algemeen verpesten of bijdragen aan de buzz.

In ander gamingnieuws, Sephiroth sluit zich aan Super Smash Bros.Ultimate vechter rooster.

READ  Nieuwe video van Samsung Galaxy S21 Plus toont dunne randen rond een plat beeldscherm
Written By
More from Lesley Curry
Halo Infinite krijgt meer multiplayer-afspeellijsten, zoals SWAT en Slayer
Het is geweest minder dan een maand Sinds de release van oneindige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *