Cyberpunk 2077 PS5/Xbox Series X | S-update nu beschikbaar met ray tracing, 4K, snellere laadtijden

Als onderdeel van CD Projekt’s Cyberpunk 2077 video-evenement vandaag hebben we kennis genomen van de nieuwe releases van Xbox Series X | S en PS5 uitgebracht samen met update 1.5.

Jij kan Bekijk hier de volledige 1.5 patch notesDetails over wat u kunt verwachten op het gebied van gameplay-wijzigingen en algemene verbeteringen vindt u hieronder.

Er is ook Nieuwe gratis proefperiode van vijf uur van Cyberpunk 2077 Spelers kunnen het bekijken om een ​​voorproefje te krijgen van de nieuwe 1.5-update. De voortgang van de gratis proefperiode naar de volledige game gaat door. Als je stopt met kopen bij de lancering, is dit de perfecte verandering om te zien wat het te bieden heeft.

Er zijn veel gameplay-opnames vrijgegeven voor Cyberpunk 2077 die ook op Series X en PS5 draait – bekijk de video’s hieronder om de game in actie te zien op de nieuwe platforms.

“Met de update profiteert Cyberpunk 2077 van de extra kracht van de nieuwste generatie consolehardware, waardoor raytracing en 4K-functies met dynamische schaling, snellere laadtijden en een verscheidenheid aan andere visuele en technische verbeteringen mogelijk zijn”, zegt CD Projekt . .

Tijdens de live-uitzending bespraken de ontwikkelaars hoe “veel dingen” zijn veranderd in Update 1.5, inclusief herwerkte talentenbomen. Als je al hebt gespeeld, kun je featurepoints resetten en opnieuw verdelen. Perks die niet erg nuttig waren, zijn verwijderd, inclusief voordelen die voorkomen dat spelers onder water worden gedetecteerd. Er zijn ook nieuwe voordelen toegevoegd, waaronder een functie genaamd Looking Sharp die je vaardigheden als messenwerper verbetert.

Sommige van de nieuwe voordelen zijn opzettelijk ontworpen om spelers de mogelijkheid te geven om agressiever en sneller te spelen zonder dat ze per se dekking hoeven te gebruiken. Over het algemeen zegt CD Projekt dat de nieuwe voordelen spelers moeten helpen nieuwe speelstijlen te vinden. Daarnaast zijn de AI-personages beter en slimmer, terwijl ook het rijmodel is aangepast om de auto’s “zwaarder” te laten voelen. Crowd AI is ook veranderd. Sommige NPC’s hebben wapens en kunnen je in bepaalde situaties aanvallen.

READ  Capcom kondigt Exoprimal aan, een nieuwe multiplayer-teamgame met dinosaurussen • Eurogamer.net

Bovendien stelt patch 1.5 voor Cyberpunk 2077 spelers in staat om hun uiterlijk in het midden van het spel te veranderen. Spelers kunnen de spiegel in hun appartement bezoeken om hun uiterlijk te veranderen. Er zijn dezelfde opties om helemaal opnieuw personages te maken, samen met nieuwe opties voor make-up.

Details over patch 1.5

Cyberpunk 2077 patch 1.5 voegt ook een nieuwe locatie toe op je appartementcomputer, EZ Estates, waarmee spelers het uiterlijk van hun appartement kunnen veranderen door te kiezen uit zes verschillende opties. Er zijn ook vier gloednieuwe appartementen om uit te kiezen, verspreid over de nachtstad.

De ontwikkelaars spraken ook over hoe de patch 1.5 van Cyberpunk 2077 een aantal nieuwe puzzels bevat die spelers kunnen ontdekken. Fans zullen deze geheimen zelf kunnen ontdekken, hoewel de studio geen indicatie heeft gegeven wat de geheimen zijn of waar ze te vinden zijn.

Cyberpunk 2077 1.5 bevat ook een gitaar in je appartement waarop je liedjes uit de jaren 80 kunt spelen. De sequenties zijn geanimeerd zodat je vingers en handen bewegen alsof je op een echte gitaar speelt. Verder voegt versie 1.5 de mogelijkheid toe om gewoon door Night City te lopen als je op pc speelt. Voorheen bewoog je met één snelheid of rende je.

De romantiekopties in Cyberpunk 2077 1.5 zijn ook uitgebreid, waardoor spelers nu regelmatiger berichten kunnen sturen naar potentiële romantische partners. Als je een succesvolle affaire met iemand hebt, kun je ook in hun appartement blijven als een veilig thuis.

Updatedetails van Cyberpunk 2077 Next Generation
Updatedetails van Cyberpunk 2077 Next Generation

Er komt ook een nieuwe fotomodus voor Johnny Silverhand naar Cyberpunk 2077 in de nieuwe update, zodat je scherpere, boeiendere foto’s kunt maken.

READ  Kijk live: SpaceX voorziet zijn ruimteschip van brandstof voor een vlucht op grote hoogte [Updated]

Sommigen speculeerden dat Cyberpunk 2077 het zou kunnen zijn Word lid van Xbox Game Pass als onderdeel van de volgende reeks titelsmaar dit is nog niet duidelijk.

Kijk voor meer informatie op Volledige patch-opmerkingen voor de grote 1.5-update van Cyberpunk 2077.

Ander nieuws, Cyberpunk 2077 kreeg onlangs De grafieken voor de meest gelijktijdig gespeelde games op Steam zijn geperst door Lost Ark Na de massale lancering van dat spel. Cyberpunk 2077 blijft een van de vijf games die ooit een miljoen gelijktijdige spelers op Steam hebben gehaald, en het is Een van de bestverkochte RPG’s in de geschiedenis.

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Lesley Curry
De volgende generatie update van Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor PS5 en Xbox Series X/S.
Cyberpunk 2077 De langverwachte update om de game voor PS5 en Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *