De nieuwste grote update van No Man’s Sky repareert zijn torenhoge ruimteschip

No Man’s Sky Heeft vandaag een nieuwe grote gratis update uitgebracht, Ontwikkelaar Hello Games . aangekondigd. De nieuwe Endurance-update richt zich op de game vrachtschepen En de fregattenGrote schepen in het spel die spelers kunnen gebruiken als mobiele uitvalsbasis en missies voltooien. Endurance is de 20e grote update van het spel, oorspronkelijk uitgebracht in 2016.

De verbeteringen die met deze grote update worden geleverd, zijn onder meer een nieuwe scheepsbrug die directe toegang biedt tot warp en teleportatie om door de gamewereld te navigeren. Spelers kunnen ook grotere vrachtschepen bouwen met buitenste divisies, evenals nieuwe functies voor groei en productie, en schepen kunnen nu planeten vanuit de ruimte analyseren. Nieuwe missies gericht op expeditie- en gevechtsmissies bieden meer doelgerichte missies om te voltooien.

Asteroïden hebben ook verbeteringen gezien.
Foto: Hallo Games

Naast de schepen zelf bevat Endurance ook verbeteringen aan het wijdere universum. Asteroïden zien er nu diverser uit en kunnen verschijnen in uitgestrekte asteroïdevelden met duizenden lichamen, en er zijn nieuwe zwarte gaten en nevels die in het hele universum te zien zijn.

Endurance-release komt pas een paar maanden later No Man’s Skylaatste grote update, Outlaws, die een verscheidenheid aan misdaadgerelateerde activiteiten omvatte, zoals smokkel, premiemissies, planetaire invallen en draagbare capes. Tussen dit en de meer dan tien andere updates die de game sinds de lancering heeft ontvangen, is de game bijna onherkenbaar in vergelijking met wat zes jaar geleden werd uitgebracht.

No Man’s Sky Momenteel beschikbaar op verschillende platforms, waaronder PlayStation 5, Xbox Series X, S en pc. a Switch-release gepland in oktoberstaat ook gepland om Kom naar Mac en iPad later dit jaar.

READ  Je moet een Xbox Series S kopen op Cyber ​​​​Monday - hier is waarom
Written By
More from Lesley Curry
Wat is je favoriete Super Mario Bros.-game? -…
De eerste Super Mario Bros. De game dateert uit 1983 en Mario...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *