Cyberpunk 2077-spelers zijn boos nadat ze een andere clipping-functie hebben ontdekt

nieuw Cyberpunk 2077 Bijwerken Fans zijn gesplitst en nu is de Reddit-post nog teleurstellender. Loslaten Cyberpunk 2077 In het afgelopen jaar heeft CD Projekt Red een verscheidenheid aan functies verwijderd van PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S en pc-games. De game draaide bijvoorbeeld op een gegeven moment aan de muur, en dat is wat CD Projekt Red te zien kreeg in de populaire gameplay-demo uit 2018 van de titel. Ondertussen lijkt het erop dat er op een gegeven moment ook een schietbaan in de game zal zijn.

Op Reddit benadrukte een speler onlangs “hoe vreemd en teleurstellend” de schietbaan in het spel wordt gebruikt voor één missie en dat is alles. Sinds de publicatie is de video bovenaan de Reddit-pagina van de game gefilmd en heeft hij velen gefrustreerd.

“Het is gewoon belachelijk dat het bereik thuis ontoegankelijk is. Behalve die belangrijke. Letterlijk geen goede reden”, luidt de bovenste opmerking. Voegt de op een na hoogste opmerking toe: “Het is verbazingwekkend hoeveel dingen er zo visueel uit het spel zijn verwijderd.”

Voorlopig is het onduidelijk waarom de schietbaan uit het spel lijkt te zijn verwijderd. Hoewel de bovengenoemde missie en de onderstaande video aangeven dat CD Projekt Red plannen had met de schietbaan die de snijplank niet overleefde, is dit niet bevestigd omdat sommige van de andere verloren en verwijderde functies.

Een beetje vreemd en teleurstellend dat de schietbaan uit het spel is gehaald … Van r / cyberpunkgame

Als CD Projekt Red of de game-ontwikkelaar meer context of informatie geeft over al het bovenstaande, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Maar zelfs als het niet het product was van ingekorte inhoud, waren spelers teleurgesteld over de implementatie en realisatie.

READ  Verdediger Biswajit, die ISL-vrouw is in 2014, zegt dat zijn eetstalletje zijn laatste hoop is

Cyberpunk 2077 Beschikbaar op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, pc en zelfs Google Stadia. Voor meer berichtgeving over de best verkochte RPG in de open wereld – inclusief het laatste nieuws, de laatste geruchten en de laatste lekken – klik op Hier​ Ander relevant en recent nieuws: de grootste fan van het spel, Elon Musk, Niet erg blij met een bepaalde functie in de game

More from Madison Garrett

49ers DE Jordan Willis 6 wedstrijden geschorst wegens een PED-overtreding

Joe Camporeale-VS VANDAAG Sport NFL geschorst San Francisco 49e defensieve einde Jordan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *