Cyberpunk 2077-upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S voor release in de tweede helft van 2021; De eerste update komt binnen 10 dagen uit

Na een paar dagen van bijna totale stilte bracht CD Projekt Red een nieuwe verklaring uit over de huidige status van Cyberpunk 2077, PlayStation 5 en Xbox Series X en S-upgrades, toekomstige correcties en meer.

In dit nieuwe VideoverklaringMarcin Iwinski, mede-oprichter van CD Projekt Red, vertelde over de dagen voorafgaand aan de lancering en het perspectief van de studio op de oudere versies van de game.

De nieuwe rijmodus van Cyberpunk 2077 biedt een “Forza-gevoel” met betere besturing, drift en meer

De veelgestelde vragen die naast de nieuwe verklaring zijn vrijgegeven, onthulden meer over de problemen van Cyberpunk 2077 op apparaten van de oudere generatie. Volgens de studio is het in-game uitzendsysteem verantwoordelijk voor de grote problemen die nog steeds van invloed zijn op de PlayStation 4- en Xbox One-releases.

V: Wat was het belangrijkste probleem dat het ontwikkelen van console zo moeilijk maakte?

eenDe belangrijkste reden hiervoor was het voortdurend verbeteren van het in-game uitzendsysteem voor consoles van oudere generaties. De uitzending is verantwoordelijk voor het “voeden” van de motor met wat je op het scherm ziet, evenals voor de mechanica van het spel. Omdat de stad zo druk is en de bandbreedte van consoles van oudere generaties is wat het is, is dit iets dat ons constant uitdaagt.

Vraag: Heb je je oude consoles niet getest om door te gaan met het experiment?

een: We deden. Het bleek dat onze test niet veel van de problemen liet zien die ik tegenkwam tijdens het spelen van het spel. Toen we dichter bij de lancering kwamen, zagen we elke dag grote verbeteringen, en we dachten echt dat we zouden slagen op de laatste nul-update-dag.

Met betrekking tot de volgende update heeft CD Projekt Red in de FAQ bevestigd dat de juiste eerste update binnen 10 dagen wordt uitgebracht.

Vraag: Wat gaat u in de toekomst doen om Cyberpunk 2077 te repareren?

een: We richten ons op het oplossen van bugs en crashes waarmee spelers op elk platform worden geconfronteerd. U kunt verwachten dat er regelmatig meer correcties – zowel kleine als grote – worden vrijgegeven. De eerste update wordt in de komende 10 dagen verwijderd, en een grotere en belangrijkere update volgt in de weken daarna. Onze plannen om Cyberpunk 2077 te ondersteunen zijn op de lange termijn niet veranderd en we zullen doorgaan met het verstrekken van updates en correcties om alle spelers op alle consoles en computers een betere spelervaring te bieden.

CD Projekt Red bevestigde ook dat de gratis DLC-pakketten pas worden vrijgegeven nadat de belangrijkste fixes en updates zijn uitgebracht.

V: Je zei dat er “begin 2021” extra gratis content voor de game zal zijn. Zal dit worden beïnvloed door de verbeteringen?

een: We zijn nog steeds van plan om gratis content voor het spel uit te brengen, net als bij The Witcher 3. We hebben echter besloten dat onze prioriteit ligt bij het werken aan de belangrijkste fixes en updates. We zullen hierna gratis DLC-inhoud vrijgeven – daar zullen we de komende maanden meer over te zeggen hebben.

De FAQ behandelt ook de Cyberpunk 2077 PlayStation 5, Xbox Series X en Xbox Series S. Upgrade Deze upgrade staat momenteel gepland in de tweede helft van het jaar.

Vraag: Wanneer verwachten we de volgende generatie Cyberpunk 2077-update?

een: Voor degenen onder jullie die de game spelen op consoles van de volgende generatie via achterwaartse compatibiliteit: we plannen dit jaar een gratis Cyberpunk 2077-update van de volgende generatie voor Xbox Series en PlayStation 5-consoles. We streven naar de tweede helft van het jaar en zullen meer onthullen naarmate we meer te delen hebben.

Cyberpunk 2077 is nu wereldwijd beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Stadia.

READ  Ori and the Will of Wisps / and the Blind Forest [iam8bit]
Written By
More from Vanessa Hale

Ja, uw genade is enorm populair geworden met Xbox Game Pass

We horen de hele tijd over hoe Xbox Game Pass enorme spelersaantallen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *