De draadloze oplader van Belkin die door Apple wordt verkocht, is vanwege brandgevaar uit de handel genomen

Belkin onthoudt vrijwillig een dossier Draagbare draadloze oplader + standaard Speciale editie Verkocht in Apple-winkels en online op Apple- en Belkin-websites vanwege brandveiligheid en gevaar voor schokken. Volgens hem zijn er geen ongevallen of verwondingen gemeld bij de oplader Consumer Product Safety Commission, En de feestdagen zouden alleen moeten gelden voor laders die tussen juli 2020 en oktober 2020 zijn verkocht.

De draadloze oplaadstandaard heeft een stroomcapaciteit van 10.000 mAh en kan worden opgeladen met snelheden van 10 W voor telefoons die dit ondersteunen, maar een probleem met de voedingseenheid kan het apparaat oververhitten en het kwetsbaar maken voor brand of schokken voor mensen. Belkin raadt iedereen die het apparaat heeft gekocht aan het niet meer te gebruiken en de stekker uit het stopcontact te halen. Het bedrijf zal ook restituties verlenen aan iedereen die een getroffen oplader bezit.

In het grote schema van Apple’s iPhones is draadloos opladen pas beschikbaar sinds de lancering in 2017 IPhone 8 En de iPhone X. Kondigde Apple aan luchtmacht In hetzelfde geval moest een draadloze oplaadmat meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, maar dat was het wel Eindelijk geannuleerd Omdat het niet voldoet aan de “hoge normen” van Apple. Geruchten wezen later op problemen met Oplaadspoel van apparaat oververhit Als onderdeel van de drive om Apple te annuleren. Dit alles om te zeggen dat draadloos opladen lastiger is dan het klinkt, en het terughalen van Belkin is een ander voorbeeld van problemen die kunnen optreden in een bedrieglijk eenvoudig product.

Als u een verzender heeft die te maken heeft met het retourproces, kunt u een aanvraagformulier voor restitutie indienen Belkin-ondersteuningssite.

READ  Apple vereist vanaf 8 december privacy-‘voedingsetiketten’ van ontwikkelaars
Written By
More from Lesley Curry

505 Games ondersteunt de beslissing over de volgende generatie versie van Control

Uitgever 505 Games heeft aangekondigd dat ze hun beslissing om alleen Ultimate...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *