Cyberpunk 2077-vertraging kan te wijten zijn aan PS4-, Xbox One-versies

Cyberpunk 2077 kreeg onlangs nog een vertraging, een klein zetje terwijl het team van CD Projekt Red de laatste hand legt aan de dag nul-patch. Recente opmerkingen van CEO Adam Kiciński suggereren dat het probleem is om de game correct te laten werken op de huidige generatie consoles.

“De game is klaar voor de pc en werkt uitstekend op de volgende generatie consoles, en zou op de geplande datum op die platforms kunnen worden verzonden”, zei Kiciński in een investeerder call. “Hoewel de game door zowel Sony als Microsoft is gecertificeerd voor de huidige gens, vergen sommige allerlaatste optimalisatieprocessen voor zo’n omvangrijk en complex spel wat extra tijd.”

Uit de commentaren klinkt het alsof de game de certificering op de huidige generatie consoles heeft doorstaan, maar CDPR is nog niet tevreden met de prestaties. Hij merkte ook op dat het team effectief werkt aan negen versies van de game:

  • Pc
  • Xbox One
  • Xbox One X
  • PS4
  • PS4 Pro
  • compatibele releases op Xbox Series S en Series X
  • PS5-compatibele release
  • Stadia

Omdat de games via achterwaartse compatibiliteit op de next-gen consoles kunnen worden afgespeeld, kun je daar waarschijnlijk op rekenen op betere prestaties. CDPR is ook van plan om ergens in 2021 gratis upgrades van de volgende generatie uit te brengen.

“En last but not least, ondanks alle inspanningen die zijn gedaan om de impact van Covid-19 op ons werk te beperken, maakt de huidige epidemiologische situatie in deze laatste fase van het project de zaken er niet gemakkelijker op”, zei hij.

Cyberpunk heeft een reputatie opgebouwd voor vertragingen meerdere vertragingen opgelopen heel 2020 na al lang wachten op release. Deze laatste vertraging veroorzaakte zelfs enige opschudding onder fans inclusief doodsbedreigingen. De nieuwe releasedatum is vastgesteld op 10 december. Voor meer details, bekijk onze Preordergids voor Cyberpunk 2077.

Nu aan het spelen: Far Cry 6 Delayed, Cyberpunk Delay Explained, & Elder Scrolls 6 op Xbox | Bewaar staat

READ  Deze enorme Xbox One-deal voor een harde schijf van 12 TB is perfect voor Game Pass-abonnees

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft streeft ernaar de Quick Resume-optie van Xbox Series X te verbeteren

Redactioneel: Gamen / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Nieuws...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *