Cyberpunk 2077 was in juni de populairste PS4-game

Foto van het artikel getiteld Cyberpunk 2077 was in juni de meest gedownloade game op PS4 PS

schermafbeelding: Rode Project-cd

PlayStation onthulde de meest gedownloade PS4-, PS5- en PSVR-games in de maand juni, en, niet verrassend, Ratchet and Clank: Rift Apart Het was de meest bekende PS5-titel. Het meest verrassende is dat Cyberpunk 2077 film, zelfs na zijn chaotische vrijlating en Verwijderen uit PSN StoreHet was vorige maand de meest gedownloade PS4-game.

Zoals gewoonlijk, Sony heeft een blog geplaatst Lijst met meest gedownloade games van de afgelopen maand. Het is geen verrassing dat nieuwe grote games zoals Ratchet & Clank en FIFA 21 bovenaan de hitlijsten staan ​​in de VS, Canada en Europa. de nieuwe Vragen en gekletter ze is er een van Een paar echte PS5-exclusives Daar, wat echt goed is. Het is dus logisch dat het erg populair is.

Lees verder: Alle grote games worden alleen uitgebracht op consoles van de volgende generatie

Echter, Cyberpunk 2077 film Het trok mijn aandacht aan de top van de PS4-hitlijsten, zowel in de VS als in Europa. Ten eerste is het spel weer in PSN Store 21 juni JuneDat betekent dat het in korte tijd de eerste plaats behaalde. Een ander punt is dat, Zelfs na alle fouten, glitches en andere problemen, veel mensen willen nog steeds spelen Cyberpunk 2077 film op PS4. (of op PS5, waar de game achterwaarts compatibel is).

Wat dit nog bruter maakt, is dat Sony zelf waarschuwt mensen niet te kopen Cyberpunk 2077 film op PS4. Je kunt dit bericht vinden op de game store-pagina:

Belangrijke opmerking: gebruikers blijven prestatieproblemen ondervinden met deze game. Aankoop wordt niet aanbevolen voor gebruik op PS4-systemen.

Maar het lijkt erop dat genoeg mensen het niet kunnen schelen of de winkelpagina niet hebben gelezen en Cyberpunk 2077 film Het werd de meest gedownloade PS4-game van de maand juni.

Vorige maand was de meest gedownloade game in de meeste regio’s en consoles Resident Evil Village. Ik zou graag denken dat mevrouw Dmitrescu veel heeft geholpen.

Als u de volledige grafieken wilt lezen, Bekijk de officiële PlayStation-blogpost Maak een lijst van de meest gedownloade games in juni 2021.

.

READ  San Francisco Giants overwegen uit protest de wedstrijd van woensdag niet te spelen
More from Madison Garrett

Google verzamelt weergave-, afspeel- en leesinhoud op de Android-tablet

Het overzicht omvat video-apps, games en boeken onder de namen Kijken, Spelen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *