FIFA 22 wordt op 1 oktober gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, pc en Stadia

FIFA 22 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc worden gelanceerd via stoom- En de Oorsprongen Stadia op 1 oktober Electronic Arts aankondigen. FIFA 22 Legacy-editie Het zal ook beschikbaar zijn voor de Switch.

Gebruikers die pre-orderen FIFA 22 De Ultimate Edition ontvangt uiterlijk op 11 augustus een niet-verhandelbaar FUT Heroes-spelersitem vanaf 1 december. De Ultimate Edition bevat ook:

  • Spelers om op te letten voor spelersitem
  • Vier dagen eerder toegang
  • Dubbel recht (gratis upgrade naar PlayStation 5 of Xbox Series)
  • 4600 FIFA-punten
  • Week 1 Teamspeleritem
  • Kylian Mbappé leningsclausule
  • Een speler kiezen die wordt uitgeleend van een FUT-ambassadeur
  • Carrièrestatus Lokaal talent

Hier is een overzicht van het spel, via Electronic Arts:

Aangedreven door HyperMotion, FIFA 22 Het combineert Advanced 11-versu-11 Match Capture met gepatenteerde machine learning-technologie om de meest realistische, vloeiende en responsieve voetbalervaring te bieden voor de volgende generatie consoles en Stadia, waarbij de emotie, emotie en lichamelijkheid van de gamewereld worden losgelaten.

HyperMotion-technologie maakte het mogelijk om de allereerste motion capture van 22 professionele voetballers die met hoge intensiteit speelden, te integreren. Bovendien leert het machine learning-algoritme van Electronic Arts van meer dan 8,7 miljoen frames van geavanceerde wedstrijdvastlegging en schrijft vervolgens in realtime nieuwe animaties om een ​​organische voetbalactie te creëren via een verscheidenheid aan interacties op het veld. Of het nu een schot, pass of voorzet is, HyperMotion verandert de manier waarop spelers op en naast de bal bewegen.

De nieuwe game introduceert ook diepgaande en innovatieve functies in andere delen van de gameplay en onze meest populaire modi, waaronder Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs en FIFA Ultimate Team. Fans kunnen nog meer consistentie en premium karakters tussen posts verwachten met een compleet herbouwd keeperssysteem, een geheel nieuwe ervaring, het creëren van de clubervaring in Career Mode, de opnieuw ontworpen gameplay in VOLTA FOOTBALL, de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes, allemaal -nieuwe items die verhalen vertegenwoordigen Glorie aan cultspelers en fanfavorieten. Meer nieuws over FIFA 22 Innovatie zal de hele zomer volgen.

Paris Saint-Germain-spits en wereldvoetbalicoon Kylian Mbappé prijkt voor het tweede jaar op rij op de cover, waardoor hij een van de weinigen is die een back-to-back cover-sterrenstatus verdient, samen met andere spelers zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Met meer dan 17.000 spelers in meer dan 700 teams in meer dan 90 stadions en meer dan 30 competities, FIFA 22 Het is de enige plek waar je kunt spelen in populaire competities zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League, de geheel nieuwe UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana.

Bekijk hieronder de aankondiging van de onthulling.

READ  De Astro A20-gamingheadset is compatibel met Xbox Series X en PS5
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass verliest binnenkort nog 5 games
Xbox Game Pass heeft misschien net een paar dagen geleden onthuld welke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *