Cyberpunk RPG Shadowrun Trilogy dit weekend gratis op GOG

Shadowrun Trilogy is dit weekend gratis te spelen en het is een reeks RPG’s die je zeker niet wilt missen. Claim jouw exemplaar van de trilogie tussen nu en zondag op GOG en ga rechtstreeks naar de nabije toekomst waar magie echt is en hacken een manier van leven is.

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat de trilogie drie games voor één speler: Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut en Shadowrun: Hong Kong. Ze zijn allemaal uw tijd waard. Shadowrun speelt zich af in het jaar 2054 en speelt met zowel sciencefiction-, fantasy- als cyberpunk-ideeën en combineert ze allemaal tot iets echt unieks. Shadowrun Returns begint in Seattle en je speelt de Shadowrunner – in wezen een huurling met een aantal specifieke vaardigheden die erin slagen de rekeningen te betalen.

Met Shadowrun-spellen kun je spelen als mens, maar ook als dwerg, ork, dwerg of trol. Je kunt een semester kiezen of een semester kiezen. Je kunt je personage concentreren op magie, fysieke wapens of technologie, allemaal gespeeld in turn-based tactische gevechten die nieuw leven worden ingeblazen in grafische cyber-noir-stijl.

Hier is een trailer:

Shadowrun begon zijn leven als een pen-en-papier-RPG, gedeeltelijk ontworpen door Jordan Weisman, die ook een belangrijke rol speelde bij het creëren van het BattleTech-universum, dat veel lezers zullen kennen en waarderen van de MechWarrior-serie. Weisman financierde Shadowrun Returns op Kickstarter en ontwikkelde en publiceerde de game uiteindelijk met zijn bedrijf Harebrained Schemes en Paradox Interactive.

Hoe dan ook, alles wat je hoeft te doen om je exemplaar van Shadowrun Trilogy te claimen is Ga naar GOG en inloggen. Je kunt je gratis games claimen door op de knop Ga naar Giveaway te klikken. Het verschijnt binnenkort in uw GOG-bibliotheek.

READ  Devil May Cry 5 Special Edition komt niet naar de pc

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “The Shadowrun RPG Trilogy dit weekend gratis op GOG”; “Genre: “Nieuws”, “Categorie”: ” shadowrun-returns “}, “gebruiker ”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” Harebrained Holdings “,” genre “:” Indie “,” title “:” Shadowrun Returns “,” genres ” :[“Indie”,”RPG”,”Strategy Gamer”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
World of Tanks-spelers zijn niet blij met het debuut van Steam
Hoor je dit gerommel? Dit is het geluid van een gepantserde colonne...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *