Dag van het hoepelspel: Nebraska vs Bordeaux

Nebraska Cornhuskers (5-14, 1-11) vs Bordeaux Kettles (14-8, 9-6)

Zaterdag 20 februari 2021 – 16:30 uur EST

Pinnacle Bank Arena

TV: BTN

Radio: onthoud het Sports Network

Internet: FOX Sports-app

1. Laat Williams het niet overnemen

Nebraska heeft tot dusver dit seizoen meer dan zijn aandeel van grote elite-mannen te verduren gehad, maar slechts weinigen presenteren de verscheidenheid aan uitdagingen waarmee Trevion Williams van Purdue wordt geconfronteerd.

De ontluikende speler van 1,80 meter lang is een van de meest complete Mailers in de Big Ten dit seizoen. De wedstrijd van vandaag staat op de zevende plaats in de conferentie met een score van 16,4 per inch, derde in terugslag (9,4 RPG) en vijfde in velddoelpuntverhouding (52,7).

Williams is het hart en de ziel van alles wat Boilermakers aanvallend doen, en staat nationaal op de tweede plaats voor het percentage eigendommen dat in gebruik is (gedefinieerd door Kinbaum als wanneer de acties van een speler het balbezit beëindigen, hetzij door een schot te nemen, hetzij door een schot te missen dat niet wordt teruggekaatst door misdaad. ‘Of een wending maken.’)

Het is ook een van de beste in de competitie als het gaat om zijn rebound-ratio, met een negende nationale positie in aanval (16,9) en 32ste in verdediging (26,6).

Williams heeft dit seizoen vijf wedstrijden met minstens 20 punten en 10 rebounds, en Nebraska moet er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij vanavond geen nieuwe wedstrijd toevoegt.

2. Verdedig de oceaan

Voor hun winning streak in Maryland was Nebraska dit seizoen eigenlijk het beste perifere verdedigingsteam in de Big Ten, waardoor tegenstanders net iets meer dan 30 procent achterbleven.

READ  Waarom de BJP in Rajasthan een beweging zonder vertrouwen wil die niet kan winnen

Maar de vermoeidheid van het spelen van de zesde en zevende wedstrijd in 12 dagen had duidelijk invloed op Huskers ‘inspanningen op dat gebied in College Park, Md.

Moerasschildpadden bereikten 35,4 procent van de 3-punts range in twee overwinningen op dinsdag en woensdag, inclusief bijna 40 procent (13 van 33) in de tweede helft.

De belangrijkste reden waarom Maryland dit succes behaalde, waren de late NU-lockdowns en verdedigingskoersen op perimeterschutters.

Purdue schiet 34 procent van de drie als een aankomend team, waarbij Sasha Stefanovic en Brandon Newman elk meer dan 40 procent van het jaar verdienen en 75 van de 155 driepunters van het team verzamelen.

Hoewel Nebraska van Williams een prioriteit moet maken, kan het ook niet de wijd open blik van Stefanovic en Newman geven.

3. Laat het geluid spelen

Nebraska liep duidelijk met dampen in hun twee Maryland-wedstrijden, die niet duidelijker waren dan in de tweede wedstrijd op woensdagavond.

Waterschildpadden domineerden het spel van begin tot eind, vooral omdat ze de energie hadden om alle winnende plays te doen die Huskers niet had.

Maryland eindigde met een 15-7 voorsprong op herkansingspunten, draaide de bal slechts vier keer om en versloeg NU 10-2 op Fastbreak Points.

Nebraska kreeg net voor het eerst een tweedaagse pauze sinds hij op 6 februari terugkeerde naar de stadions en het had al die tijd nodig om zowel fysiek als mentaal weer op te laden.

Mummies moeten ongeveer 40 minuten met maximale inspanning en intensiteit spelen om vanavond een kans te krijgen.

READ  Southern vs.Baylor - Game Preview - 16 december 2020

Purdue (-7) 70, Nebraska 65

Robin-seizoensrecord: 16-3

Verspreiding: 9-10

More from Madison Garrett

Walmart PS5 en Xbox Series X nu aangevuld

Ik ben er nog niet in geslaagd om een ​​Xbox Series X,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *