Ontdek hoe u kunt downloaden, andere details

Het Department of Forestry and Wildlife (DOFW), NCT-regering van Delhi, heeft de toegangskaart voor het All India Online Exam voor de Forest Guard-positie uitgegeven. Kandidaten die het formulier voor het examen hebben ingevuld, kunnen bijvoorbeeld de officiële website van de Delhi Forest Service-website bezoeken forest.delhigovt.nic.in Om hun toegangskaarten te downloaden. De toelatingskaart die aan kandidaten wordt afgegeven, bevat gegevens over de locatie, het tijdstip en de datum van het examen. De boswachtpost wordt gehouden van 1 maart tot 7 maart 2021.

Kandidaten kunnen de onderstaande punten raadplegen voor details.

Hoe Delhi Forest Guard Admit Cards 2020-21 te downloaden

Kandidaten kunnen de onderstaande stappen volgen om hun toelatingskaart te downloaden:

Stap 1: Ga naar de officiële website van het Delhi Forest Department door op de link te klikken forest.delhigovt.nic.in

Stap 2: U zult opnieuw moeten klikken op de link “Klik hier om de beheerderskaart te downloaden naar The Post of Forest Guard” op de homepage.

Stap 3: Nadat u op de link heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u opnieuw moet klikken – ‘https://cdn.digialm.com/EForms/configuredHtml/1258/64098/login.htm’

De vierde stap: Op de nieuwe pagina moet u uw gebruikers-ID en wachtwoord invoeren.

Vijfde stap: Ten slotte moet u DOFW Admit Card 2020-21 downloaden voor toekomstig gebruik.

Delhi Forest Keeper-toegangskaarten 2020-21 Examenpatroon

De examenvragen zullen 200 objectieve vragen bevatten over algemene intelligentie en redenering, Engels taalbegrip, Hindi taal en begrip, algemeen bewustzijn en kwantitatieve aanleg.

Er zijn 40 vragen van 40 punten in elke sectie en kandidaten krijgen een tijdslimiet van 2 uur om het examen af ​​te leggen.

Kandidaten die voor de test verschijnen, moeten er ook rekening mee houden dat er een negatieve score van 0,25 zal zijn voor een verkeerd antwoord / meerdere door hen geselecteerde antwoorden.

Op basis van de cijfers van de kandidaten die voor het examen zijn verschenen, wordt de verdienstenlijst afzonderlijk opgesteld.

READ  Embracelet maakt zijn weg naar mobiel
Written By
More from Eda Greene

SpaceX Starlink behaalde een downloadsnelheid van 190 Mbps in een snelheidstest!

SpaceX’s Starlink Earth Station in Conrad, Montana. Het bedrijf vroeg de vergunning...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *