Darksiders-ontwikkelaars nemen de controle terug en stoppen de online verkoop van RPG Wayfinder

Darksiders-ontwikkelaars nemen de controle terug en stoppen de online verkoop van RPG Wayfinder

De toekomst ziet er niet zo rooskleurig voor hem uit Routevinder, de Darksiders fantasy online RPG, Ruined King: A League of Legends Story en Battle Chasers: Nightwar-maker Airship Syndicate, slechts een paar maanden geleden. De uitgever, Digital Extremes, die Warframe maakt, kondigde eind vorig jaar aan dat het zijn uitgeverijdivisie zou sluiten en als gevolg daarvan niet langer betrokken zou zijn bij het werk aan Wayfinder. Airship Syndicate heeft nu echter de controle over zijn project teruggekregen, de verkoop van de Early Access-game stopgezet en zich opnieuw toegelegd op verdere ontwikkelingsinspanningen.

In een bericht op Zijn uitgeverijtak. De multiplayergame zal nu volledig onder controle van Airship staan, waarbij het bedrijf nu als uitgever fungeert. Op korte termijn is Wayfinder tijdelijk uit de verkoop gehaald. “Degenen die Wayfinder hebben gekocht, kunnen nog steeds zonder onderbreking toegang krijgen en spelen zoals gewoonlijk”, voegt het bericht toe.

Daarnaast legde Airship Syndicate uit dat het van plan is om aan het spel te blijven werken, waarbij het schreef dat het “toegewijd is om Wayfinder actief en levendig te houden” en “geen plannen heeft om het te laten verdwijnen zoals zoveel online-games die we allemaal hebben gespeeld en geliefd.” Meer informatie over wat dit betekent zou “in de komende 4-6 weken” moeten komen via de sociale media van Airship.

YouTube-thumbnail

Terwijl we wachten om te zien wat de toekomst biedt voor Wayfinder, bekijk je enkele van onze favoriete RPG's en fantasy-games.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

READ  Heb je het gevoel dat je op een plateau zit in Street Fighter 6? 801 Strider identificeert de specifieke vaardigheid waaraan u moet werken om vooruit te komen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *