Dat doe je snel in de app

Wanneer je WhatsApp-stickers wilt maken, heb je altijd een andere app of software nodig. Wellicht is dit binnenkort niet overbodig, want dan wordt het mogelijk stickers te maken in WhatsApp zelf.

Lees verder na de aankondiging.

Maak WhatsApp-stickers in de app

Je kon al heel lang stickers naar je vrienden sturen in WhatsApp, maar om ze te maken moest je altijd een ander programma op je iPhone gebruiken. Dat was vrij eenvoudig, maar je was altijd met meerdere apps bezig. Heb je ooit stickers gemaakt? Vervolgens moest je het in een stickerpakket exporteren en naar WhatsApp sturen voordat je het kon gebruiken.

Lees ook: Stickers maken voor WhatsApp Je kunt het doen met Sticker Maker

Het lijkt erop dat hier binnenkort verandering in komt. Omdat de bètaversie van WhatsApp Desktop momenteel de functie heeft om stickers te maken. Je kunt je eigen foto’s gebruiken om stickers te maken, die je direct in WhatsApp Desktop kunt bewerken. Vervolgens kunt u tekst, emoji en afbeeldingen toevoegen.

WhatsApp-stickers: in WhatsApp Desktop-bèta

De functie is momenteel alleen beschikbaar in de bètaversie van WhatsApp Desktop. Het is nog niet bekend wanneer de functie in de definitieve versie zal verschijnen. Of het maken van in-app-stickers ook naar WhatsApp voor iPhone zal komen, blijft een raadsel. Het zou echter heel vreemd zijn om deze functie uiteindelijk niet naar mobiel te brengen.

READ  HartslagNu loopt ook tijdens de avondklok door

WhatsApp-stickers zijn beschikbaar in de app

WhatsApp heeft ook een flink aantal stickers meegeleverd die je gratis kunt downloaden en gebruiken. Zo gek kun je het niet bedenken of er hangt een sticker van: memes, foto’s van katten, foto’s van honden, personages uit bekende tv-series. Je leest er meer over in ons artikel WhatsApp Stickers: Zo werkt het en hoe download je nieuwe stickers. Alsof dat nog niet genoeg is, vind je in de App Store op je iPhone nog tal van stickerpakketten voor WhatsApp.

Meer WhatsApp-tips

Zelf stickers maken in WhatsApp kost wat tijd, maar wil je weten wat je nog meer met de app kunt doen? werkgelegenheid ik belde Lees regelmatig handige tips. Wist je dat WhatsApp veel onbekende functies heeft? Je kunt WhatsApp bijvoorbeeld beveiligen met Face ID of Touch ID, zodat je berichten privé blijven.

More from Madison Garrett
Draymond Green stuurt een grappige tweet naar NBA Finals Game 7 op Vaderdag
In het kielzog van De Warriors wonnen de NBA-titel van 2022Draymond Green...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *