Final Fantasy VII: The First Soldier is een klassieke RPG die de Fortnite-remedie biedt

Afbeelding tegoed: Square Enix

Goochelaars hebben een speciale vaardigheid die MP-herstel verbetert voor een meer regelmatige aanval (en helende spreuken), terwijl de Ranger wapens sneller herlaadt dan andere – en een zeer handige beoordelingsvaardigheid heeft die bedreigingen om je heen kan identificeren, zelfs als ze uit het zicht zijn .

Ze voelen allemaal net iets anders aan om mee te spelen, maar er is een mooie balans tussen de verschillende rollen, hoewel zowel soldaat als monnik moeite hebben om in hun voordeel op hun melee-aanval te moeten vertrouwen.

Laat me dit eerlijk zeggen; Je moet spelen eerste soldaat Met een speelbord. Gelukkig ben ik aan het testen ruggengraat, een controller van een derde partij die op mijn iPhone was aangesloten en dat betekende dat ik al op een goede plek was om mijn wapens en spreuken te sturen. De magische werpbedieningen zijn een beetje rommelig – je moet de L-knop ingedrukt houden terwijl je een andere ringknop ingedrukt houdt om een ​​van de drie spreuken te ontketenen die je mogelijk hebt gebruikt. Het is echt moeilijk om die gevechtsaanvallen, die alle jobklassen hebben, op je vijanden te laten landen, of je nu een gamepad of aanraakbediening gebruikt. Hopelijk kunnen de ontwikkelaars de melee-aanvallen verfijnen naarmate het spel vordert.

Dit betekent dat je, op een enigszins niet-Final Fantasy-manier, voor de meeste moorden op je wapens zult vertrouwen. Maar goed, het is een sensatie om die sniper headshot te krijgen. Door andere spelers of monsters te doden, kisten te openen en te overleven tijdens rondes, stijgt je personage tijdens de wedstrijd zelf. Dit vergroot je aanvalsschade en verhoogt je HP, wat betekent dat je het ook langer vol moet houden. Het beloont ook proactief spelen en verkennen, niet alleen proberen te overleven in de eindzone.

READ  Zin in Halloween? Deze Apple Arcade-games zullen je in de stemming brengen - One More Thing

Zoals je mag verwachten van een gratis te spelen Battle Royale, zijn er seizoenskaarten te koop. Deze skins bieden skins, banners, emoji’s en meer cosmetische items aan wensende soldaten. Zelfs zonder een pas kun je wat beloningen verdienen door tijdens gevechten aan de “rang”-criteria te voldoen. Verdien sterren, verhoog je rang – wat niets te maken heeft met het verhogen van je individuele carrièrerang – en je hebt toegang tot een paar garderobe-opties of chocoladeverhogende items. Ik draag momenteel een moogle-hoed, zeg hallo.

Square Enix

Ja, er is ook een mini-kweek chocobo-spel begraven binnen eerste soldaat Je kunt je favoriete paard oproepen voor gevechten als een zeer gemakkelijke transportoptie. Het is echter niet de enige manier om niveaus te versnellen. Er zijn ook auto’s en fietsen om je naar het slagveld te brengen. De krimpende arena doet schade aan iedereen buiten de omtrek, maar je kunt drankjes en helende spreuken blijven gebruiken en hopelijk in veiligheid komen.

Het enige nadeel dat tijdens het spelen toeneemt, is het feit dat het verhogen van mijn niveau geen meetbaar effect heeft op mijn prestaties in de game – wat bij de meeste Battle Royale-games wel het geval is. De aantrekkingskracht is dat elk nieuw gevecht niet wordt beïnvloed door de ronde ervoor, maar als je op deze doelen jaagt (twee ronden spelen als een krijger; 300 punten schade toebrengen met een jachtgeweer; bezoek Corneo Palace) word je snel moe. Wat is precies het punt?

Voor nu is het punt dat de schermutseling van de eerste soldaat vermakelijk is en de moeilijkheidsgraad niet te brutaal is. Ik won een paar ronden, van de 75 spelers, en werd een paar keer tweede. Een collega vertelde me dat vroege versies van Battle Royale-games vaak vol zitten met bots om nummers te tweaken (en enkele bemoedigende vroege overwinningen te behalen), maar ik zal het doen. Niet Laat hem deze kleine overwinning van mij afpakken.

We hopen dat Square Enix plannen heeft om meer levels, wapens en evenementen te introduceren om het spannender te maken. Er zijn enkele bazen in beperkte oplage in het hele Midgar-niveau. Ik heb er het beste van gemaakt, maar ik ben ook een aantal keer gevallen door Tonberry – een bekend krachtig monster uit de Final Fantasy-serie. Misschien moet ik proberen hem te bevechten als een ninja…

Final Fantasy VII: De eerste soldaat nu uit En

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Aubrey Mason
Prosser: goedkopere Apple Watch met serie 4-ontwerp volgende week
Eerder deze maand, BloombergMark Gurman en Debby Wu meldden dat Apple dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *