Datamin stelt voor om te surfen en meer online te gaan

Mario en Link nemen het op tegen Smash Bros.  64.

Online schakelen uitbreidings pakket Eerder deze week aangekomen, Breng negen N64-games mee naar de Nintendo-handcomputer. Dat is niet veel, en mensen wilden graag weten welke andere klassiekers naar de op abonnementen gebaseerde bibliotheek zouden gaan. De nieuw geselecteerde bestanden geven enkele hints.

“De onbewerkte gegevens van de N64-app zijn redelijk vruchtbaar”, MondoMega boeken In een tweet deelt ze een spreadsheet die eerder deze week uit de uitbreidingspakketbestanden is gehaald. “Verwijzend naar de game-ID’s, zijn er minstens 38 N64-games gepland voor NSO.”

Aangezien de lijst in alfabetische volgorde staat en we al weten dat er ergens in de toekomst nog zeven andere N64-games komen, is het mogelijk om af te leiden wat enkele van de tijdelijke aanduidingen zouden kunnen zijn. De enige wedstrijden tussen Mario Kart 64 En Mario Tennis zijn Mario Party 1 via 3 En Het verhaal van Mario, het Japanse adres voor Mario papier. Het verwijst dus sterk naar ten minste twee van Mario-feestje Games komen naar het uitbreidingspakket.

Andere zakken zijn duisterder. Er zijn twee slots tussen hen Super Mario 64 En WinBack: geheime operaties. Super Smash Bros. 64 En Golfrace 64 zijn de meest voor de hand liggende keuzes die in dat gat vallen. 64- De immigrant, ondertussen, lijkt een sterke mogelijkheid van een kloof tussen overhalen En Yoshi’s verhaal.

Volgens de bevindingen van Mondo zijn er momenteel ook 52 tijdelijke plekken aan de Sega Genesis-kant van het uitbreidingspakket, waarvan er momenteel slechts 14 bezet zijn. Hopelijk hoort een van hen erbij buitenlandse soldaat.

Interessanter is dat de datamin onthult dat het eerste cijfer van elke game-ID overeenkomt met het platform. NES één, SNES twee, N64 drie, Sega Genesis vijf, waardoor er nog vier openstaan ​​voor een nog aan te kondigen console. Vorige maand , Eurogamer genoemd Game Boy- en Game Boy Color-games spelen zich af op Switch Online. Nintendo heeft in plaats daarvan de N64- en Sega Genesis-line-ups aangekondigd. Op basis van de datamins blijkt dat mobiel gamen nog steeds onderweg is.

De tijd zal leren of het toevoegen van jacks aan de beurt is Switch Online abonnementsprijs nog meer.

READ  Microsoft Outlook ondervindt wereldwijd problemen
Written By
More from Lesley Curry
Apple lanceerde zakelijke tools voor kleine bedrijven
Klanten halen mobiele telefoons op bij een Apple-winkel in het Mixhui-winkelcentrum in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *