Dataminers ontdekken ongebruikte stemfragmenten van personages in Hyrule Warriors: Age Of Calamity

© Nintendo

Als je hoopte Hyrule Warriors: Age of Calamity zou na verloop van tijd wat extra inhoud ontvangen, heb je misschien geluk. Het is tenslotte een Koei Tecmo Musou.

In navolging van een verhaal dat we in oktober terugliepen over dataminers die mogelijk het volledige cast met speelbare personages in de nieuwe Hyrule Warriors-game, kunnen sommige nieuw ontdekte spraaklijnen ook een hint geven naar wat komen gaat.

Waarschuwing: mogelijke spoilers in het verschiet …

Volgens Gaming opnieuw uitgevonden, zijn stemregels voor “elk speelbaar personage” in de nieuwste release van Nintendo geript en er lijken enkele ongebruikte te zijn. Dit is ofwel overgebleven inhoud, of het kan in de toekomst leiden tot iets meer zoals DLC of een gratis update.

De extra spraaklijnen zijn voor Astor, Sooga, Purah en Robbie, en er zijn ook een aantal personages die naar deze personages op het slagveld roepen. Je kunt hier luisteren. Opvallend was dat geen van deze karakters werd vermeld in de vorige karakterdatamine.

Nintendo heeft nog niets over DLC gezegd. Nogmaals, dit is een Koei Tecmo-game waar we het over hebben, en het origineel Hyrule Warriors game op de Wii U heeft ook een heleboel nieuwe speelbare personages.

Zou je graag zien dat Astor, Sooga, Purah en Robbie zich bij de speelbare personage-selectie voegen? Deel hieronder uw mening.

READ  De Samsung 980 PRO PCIe 4.0 SSD-recensie: A Spirit of Hope
Written By
More from Lesley Curry

Het instellen van de standaard muziek-apps in iOS 14.5 is per slot van rekening niets

Foto​ Caitlin McGarry / Gizmodo Wat een van de meest opwindende functies...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *