Weekend pc-speldeals: meer porties van Black Friday- en herfstbesparingen

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele internet elke week op één plaats worden verzameld voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en houd je portemonnee vast.

De herfst- en Black Friday-gamingverkopen zijn volledig van kracht, en dat betekent dat nieuwe spraakmakende bundels voorlopig zijn gepauzeerd. De freebie-promotie van Epic Games loopt nog steeds, en ter vervanging van de dubbele weggeefactie van vorige week komt MudRunner.

Deze offroad-simulatiespel biedt een extreem ruige zandbak om door verouderde voertuigen te rijden. Je kunt een solo-onderneming uitproberen of feesten met maximaal drie andere spelers voor een coöperatieve ‘vastgelopen-in-modder’-ervaring. Vergeet niet om The Ridge, The Valley en Old-timers DLC-pakketten te pakken die ook gratis beschikbaar zijn op de winkelpagina van de game.

Je hebt tot 3 december de tijd om deze freebie eerder te claimen Cave Story + neemt zijn plek over als de volgende weggeefactie.

Grote deals

Er zijn momenteel ook gratis evenementen, en dat betekent dat we meteen ingaan op onze grote deals voor dit weekend. De winteruitverkoop is nog maar een paar weken verwijderd, maar als je liever niet wacht, is dit een goede gelegenheid om je gamesbibliotheek verder uit te breiden.

Sinds de start van de herfstverkopen afgelopen weekend, hebben zware slagmensen zoals Steam meegedaan met hun enorme aantal afgeprijsde waren. Zoals altijd hebben we hieronder onze lijst met hoogtepunten voor je opgesteld, die deze keer iets langer is dan normaal:

DRM-vrije goedheid

De Black Friday-uitverkoop van de GOG-winkel is dit weekend ook geopend, met meer dan 2.600 deals die beschikbaar zijn tot 1 december. Ook de DRM-vrije store’s voorpagina heeft flash-verkopen die grotere kortingen bieden voor verschillende games, met nieuwe items die elke dag om 14.00 uur UTC binnenkomen.

READ  Kan uw pc Crysis (Remastered) uitvoeren?

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


En dat is het voor onze keuze uit de pc-game deals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie genoeg zelfbeheersing om dit herfstseizoen niet nog meer games aan je groeiende achterstand toe te voegen. Natuurlijk staan ​​er enorm veel meer deals klaar op internet als je er hard genoeg doorheen kamt, dus houd daar je ogen voor open en heb een heerlijk weekend.

Written By
More from Max Mcgee

De positiviteitscijfers voor het coronavirus stijgen in de VS.

Werknemers in beschermende pakken bereiden zich voor om een ​​kist in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *