Datums en tijden voor de trailer “Resident Evil Village”: PlayStation, Xbox en pc

Iedereen wil meer van een vampiervrouw. PlayStation-gebruikers hebben al de kans gehad om een ​​demo van het Resident Evil Village Eerder in het jaar, maar dit keer is iedereen uitgenodigd, ook al is het wat ingewikkeld. PlayStation-gebruikers krijgen nog steeds goede en gezonde vroege toegang, maar Xbox-, pc- en Stadia-spelers zullen snel daarna toegang vinden. laten we kijken:

De demo is opgedeeld in twee delen: het dorp en het kasteel, die vreselijk aan ons doen denken Resident Evil 4, Noem hier als uw belangrijkste inspiratiebron. Je brengt 30 minuten door in elk gebied en hebt hiervoor een ongebruikelijk korte tijd. Laten we de tafel eens bekijken

Village Demo, PlayStation Early Access, 8 uur beschikbaar:

  • Noord-Amerika: 17 april, 17:00 uur PDT
  • Europa: 18 april om 19.00 uur CET

Castle Demo, PlayStation Early Access, 8 uur beschikbaar:

  • Noord-Amerika: 24 april, 17:00 uur PDT
  • Europa: 25 april, 19:00 uur CET

Volledige demo met meerdere platforms, 24 uur beschikbaar:

  • Noord-Amerika: 1 mei, 17:00 uur PDT
  • Europa: 2 mei, 2:00 uur CST

Eerlijk gezegd ben ik wat meer geïnteresseerd in hoe je je PlayStation Early Access-demo plaatst: één sectie tegelijk, in deze kleine korte vensters. Het werkt zeker om de weg te voelen, zelfs als je bang bent dat het 8-uurvenster gemakkelijk sommige mensen volledig kan sluiten: zelfs een 24-uursvenster kan mensen gemakkelijk afsluiten als ze die dag iets te doen hebben, of wat dan ook. heb jij. Dit is de afweging die je krijgt met het speciale gevoel, denk ik, zelfs als we pas na een paar weken de volledige game spelen.

Dus we zullen zien hoe het morgen gaat: Xbox- en pc-gebruikers kunnen kijken naar feedback van PlayStation-gebruikers om te zien hoeveel ze hun schema’s willen wijzigen om er zeker van te zijn dat ze hun eigen demodatums kunnen instellen, maar een week wachten is dat echt niet ‘ t zo erg. Dit heeft nog steeds veel van het AAA-releaseschema voor dat specifieke punt in de tijd, dus ik zou verwachten dat deze game behoorlijk groot wordt.

READ  Xbox Series X is beter dan Xbox One X, maar niet zoals je denkt
Written By
More from Vanessa Hale

De Ninja Gaiden Master Collection is beschikbaar op pc, Xbox, PS4 en Switch

– Reclame – Team Ninja en uitgever KOEI Tecmo Ze kondigden Ninja...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *