Je hebt waarschijnlijk de naam Lady Demetrisko van Resident Evil Village verkeerd uitgesproken

Het is moeilijk om Resident Evil Village te scheiden van zijn belangrijkste antagonist, Lady Dimitrescu. De slechterik was een van de grootste discussiepunten in het vervolg, maar het blijkt dat maar weinigen van ons haar naam correct hebben uitgesproken.

Dat is in ieder geval volgens Capcom, die Brittney Brombacher, gastheer van de nieuwste Resident Evil Village Showcase, adviseerde over de juiste uitspraak. Je kunt Brombacher de naam horen uitspreken in de onderstaande video, en dat is wat ik duidelijk maak dat Capcom het uiteindelijk was.

Dat zou verrassend kunnen zijn gezien de spelling van de naam, en sommige schattingen van hoe de uitspraak eruit zou kunnen zien van de inheemse bevolking van Roemenië, een land dat de raadselachtige Europese omgeving van Resident Evil Village sterk inspireert.

De uitspraak van de naam is misschien niet zo belangrijk tijdens het spelen van Village, waardoor je vier verschillende regio’s zou moeten verkennen volgens de nieuwste kaart die niet alleen Lady Dimitrescu onthult en confronteert, maar ook haar dochters en haar katachtige broer. De nieuwste trailer van de game werpt ook enig licht op de mysterieuze reeks rollen van Chris Redfield en hoe hij misschien meer weet dan wat hij nalaat aan protagonist Ethan Winters.

Resident Evil Village wordt op 7 mei gelanceerd voor Xbox One, PS4 en Xbox Series X | S, PS5 en pc. Een nieuwe demo verschijnt volgende week eerst op PS4 en PS5, met beperkte speeltijd. Het wordt op 1 mei vrijgegeven voor alle andere platforms.

الان العب: قرية الشر المقيم مقطورة | معرض الشر المقيم

READ  Nu kun je in het echt kruisende sterrenscherven vinden, in de vorm van snoep

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

Written By
More from Lesley Curry
Heb je ooit gespeeld tegen Tom Sweeney, CEO van Epic Games?
Tom Sweeney, CEO van Epic Games, blaast in eerste interview over Apple...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *