Days Gone Installatievereisten op pc – Hoe groot is de download?

Dagen gingen voorbij Het is nu officieel op pc, wat het einde aangeeft van zijn consolerexclusiviteit. Omdat de pc-versie grafische verbeteringen bevat, naast andere pc-instellingen, kunnen potentiële kopers zich afvragen hoe het downloadvolume wordt vergeleken met die van zijn PlayStation 4-tegenhanger.

Bij de eerste release in 2019 had Days Gone een downloadgrootte van 67 GB. Dit werd later verminderd na de 1.61-update, waardoor de totale grootte werd teruggebracht tot ongeveer 39 GB. Hoewel de vermelde computervereisten aangeven dat 70 GB opslagruimte vereist is, valt de download tussen de lanceringsdag van PlayStation 4 en de grootte na de lancering.

Dit is hoeveel ruimte je nodig hebt om vrij te maken voordat je na het einde van de wereld in Oregon duikt.

Hoe groot is de download van Days Gone voor pc?

De pc-versie van Dagen gingen voorbij De download weegt 52,6 GB en de download wordt op een totale grootte gedaan 59,7 GB. Deze informatie is bevestigd door de Steam-versie, hoewel er geen verschil mag zijn met een exemplaar dat is gekocht via de Epic Games Store.

Als u zich afvraagt ​​welke inhoud in bijna 60 GB aan gegevens is verpakt, kunt u hier alles vinden dat bij de pc-versie is geleverd. Misschien wel de belangrijkste vraag is: is Days Gone uw kostbare opslagruimte waard? Door de groeiende omvang van moderne videogames is elke gigabyte belangrijk geworden. Lees onze recensie van Days Gone’s pc-versie om te zien of deze moet worden toegevoegd aan onze lijst met elite geïnstalleerde games.

Days Gone is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

READ  Euro 2020 analyse: Frankrijk en Duitsland


SpeldealsDownload Twitch Prime nu gratis en ontvang gratis in-game items, bonussen en games

Written By
More from Eda Greene

De patch Microsoft Flight Simulator halveert de downloadgrootte

Microsoft Flight Simulator is een groot spel en zit boordevol vlees. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *