Indians vs Angels – Samenvatting van het spel – 17 mei 2021

Anaheim, Californië – – Mis me Hij scoorde zijn Major League-doelpunt nummer 13 thuis en versloeg maandagavond het terugtrekkende Los Angeles Angels-team de Cleveland Indians met 7-4 na een verdedigende ster. Mike Trout Vroeg gewond.

Forel spande zijn rechterbeen in de eerste helft. AL MVP hinkte drie keer na een sprint naar de derde plaats in een pop-up aan het einde van de eerste helft.

Otani reed Sam Hents‘fastball naar de rechter middenveldstoelen binnen een seconde van vijf rondes om de Angels een 6-1 voorsprong te geven. De Japanse ster, die het tweede doelpunt met twee scoorde in de negende wedstrijd zondag in Boston, is dit seizoen in twee opeenvolgende wedstrijden gestort.

Juan Lagares Zet engelen vroeg in het spel op voorsprong met een dubbele slag.

Ohtani heeft zes andere spelers in 12 wedstrijden tegen de Indianen. Dit is zijn op een na hoogste aantal tegen een tegenstander van buiten AL West.

Anthony Rendon Hij voegde drie hits toe voor The Angels, die hun 10-game thuis kregen voor een solide start. Tony Watson (2-1), de tweede van zeven schutters in Los Angeles, won en Rizelle Iglesias Hij pakte een zevende behalve.

Cesar HernandezEn de Franmel Reyes En de Harold Ramirez Homered naar Cleveland, dat met vier gevallen op rij is gevallen. Het was pas de tweede keer in 20 wedstrijden dat de Indiërs verloren hadden door vier of meer punten te scoren.

Hentges (1-1) stond zes runs en vijf slagen toe in 1 2/3 innings.

Sandoval Falls zijn kort

READ  Meisje van 14, Rhode Island, beschuldigd van moord bij overlijden van aannemer

Patrick Sandoval Hij zag er goed uit voor zijn eerste overwinning als grote debutant in de competitie, maar hij kwam niet verder dan vijf runs.

De linkshandige man, in zijn eerste start van het jaar, liet 51 schoten vallen in de eerste vier rondes voordat hij de opeenvolgende singles opgaf om de vijfde ronde te openen, die zijn avond eindigde. Sandoval mocht twee keer rennen, zes slagen door te lopen en twee slagen.

De startreeks die Sandoval scoorde in 16 wedstrijden zonder overwinning om zijn carrière te beginnen, is de langste om een ​​periode van Angels te beginnen. Hij heeft een professionele 1-9-score, met zijn enige overwinning vorig seizoen in San Diego.

Walsh is nog steeds heet

Jared Walsh Hij had twee hits en a. 343 aan slag, vierde in de MLS. Hij verdiende een RBI-double in de zevende wedstrijd en verlengde de voorsprong in Los Angeles naar 7-3.

Walsh is 14 tot 38 met een thuisrace en acht RBI sinds hij werd uitgeroepen tot de # 1 Essential Man Every Day. Albert Pujols Het werd op 6 mei afgesneden.

Een sterk begin

Hernandez nam de leiding in zijn 14e loopbaan toen hij Sandovals eerste schot links van het midden leidde. Dit was de derde keer dat hij diep in het openingswedstrijdveld was gedoken.

Meer tuinwerk

Reyes ‘zesde schot sneed in zijn eentje 452 voet, de verste afstand die een concurrerende slagman dit seizoen in het Angel Stadium heeft geslagen.

Al het wrak van Ramirez kwam tijdens de huidige roadtrip naar de Indianen.

READ  PUBG Mobile Developers 'New Country Game heeft de 10 miljoen preregistratiemarkeringen op Google Play overschreden

Coach kamer

Indianen: OF Jordan Loblow Hij verstuikte zijn linkerenkel toen hij Grander opraapte in de derde inning en werd uit de wedstrijd verwijderd.

Engelen: David Fletcher (Thigh) werd voor de tweede dag op rij uit de selectie geschrapt, maar directeur Joe Madon gelooft niet dat de tweede basisofficier naar de lijst met geblesseerden zal moeten gaan.

volgende

Cleveland heeft gelijk Zach Blessack (3-3, 3.56 ER) gooide de hitter quad in hun enige wedstrijd tegen de Angels van 2019. Los Angeles vertrok Andrew Heine (1-3, 4.75) Hij stond slechts twee runs toe gedurende 12 rondes in zijn laatste twee thuiswedstrijden.

——

More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *