De 10 beste Android-games die je nu gratis kunt spelen

De 10 beste Android-games die je nu gratis kunt spelen

Android-smartphones zijn niet alleen gemaakt voor het bekijken van video’s of voor sociale media. Het is mogelijk om van tijd tot tijd een spel te spelen of zoiets. Maar welke spellen moet je precies hebben?

Er zijn talloze spellen om uit te kiezen. De Google Play Store staat vol met fantastische games waar je uren van kunt genieten. In dit artikel zetten we er 10 voor je op een rijtje.

De 10 beste gratis Android-games van dit moment

Als je zin hebt in een goed spel, maar er niet voor wilt betalen, kun je naar de Google Play Store gaan. De volgende 10 gratis spellen zijn het proberen waard!

# 1 Boom Pilot: aan actie geen gebrek

Boom Pilot is een shooter en je zult het nooit vergeten. Je bent, zoals gewoonlijk, een held die in je eentje de wereld moet redden. Je waant je door de lucht en probeert kogels, bommen en hordes robots te ontwijken. Je moet proberen zoveel mogelijk munten te pakken, levels te voltooien en jezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Want als de baas om de hoek komt, moet je klaar zijn voor de strijd.

Een geweldige shooter die je urenlang zal vermaken. Boom Pilot kan hier voor Android worden gedownload.

# 2 Void Tyrant: Blackjack (maar anders)

Void Tyrant beveelt je om de hele Melkweg op te ruimen. Je bent een geweldige held en, zoals je gewend bent in games, ben jij de aangewezen persoon om deze taak te voltooien. Void Tyrant is een zogenaamde Card Battler. Met andere woorden, u concurreert met kaarten, in de vorm van Blackjack. Een beetje dan.

Je gaat van het ene gevecht naar het andere. Elk gevecht is een 1 op 1 gevecht, waarbij je kaarten moet omdraaien en de score van je tegenstander moet verbeteren. Als het echt blackjack was, komt dit vooral neer op geluk. Met Void Tyrant werkt het net iets anders. Je bouwt je eigen deck dat is gevuld met bepaalde vaardigheden en bepaalde wapens. De juiste kaart op het juiste moment spelen is dus mogelijk als je je deck zo goed mogelijk opbouwt.

De spellen spelen geweldig en de upgrade is toegankelijk als de advertenties je gek maken. Void Tyrant kan hier worden gedownload voor Android.

# 3 Asfalt 9: Legends

Liefhebbers van racegames hebben waarschijnlijk wel eens gehoord van Asphalt 9: Legends. Zo niet, dan laten we je kennismaken met dit spel dat je ongetwijfeld leuk zult vinden. De game ziet er niet alleen geweldig uit, maar speelt ook geweldig. Snelheid, het kiezen van de juiste auto’s en het toepassen van de juiste upgrades staan ​​centraal in dit spel. Legends valt vooral op door de unieke manier waarop je met je auto kunt rijden. In plaats van als een gek te sturen, rijd je op een soort rails en moet je zelf van rijstrook wisselen. De juiste timing en het gebruik van nitro kunnen zorgen voor de overwinning. Dat klinkt misschien gek, maar het geeft je serieus het echte racegevoel.

Asphalt 9: Legends is een geweldig spel om te spelen op je Android-smartphone. Het is te downloaden via deze link.

# 4 Super Fowlst 2: Topspel voor Android

In Super Fowlst 2 moet je er alles aan doen om het kwaad te verslaan. Niet als een sterke menselijke held, maar als een kip. En het is fantastisch.

Tik links en rechts op het scherm om de kip door de lucht te laten bewegen. Uiteraard moet je opletten voor obstakels die je zelf moet wegnemen. Het doel is om het doel van het betreffende level te bereiken en dan als een kip zonder kop (haha) naar de uitgang te bewegen. In het level verzamel je een hoop gouden munten, zodat je later in het spel een aantal upgrades kunt kopen. Upgrades waarmee je uiteindelijk de bazen kunt verslaan.

Super Fowlst 2: een geweldige game voor Android die je kunt via deze link downloaden.

# 5 Sky: Children of Light

Sky: Children of the Light is een spel dat ik persoonlijk ken van Apple Arcade. Ik heb dit spel met mijn mond open gespeeld en ik ben constant verbaasd over hoe goed dit spel is. Android-gebruikers kunnen nu ook aan de slag, dus het verdient zeker een plekje in de lijst.

De game heeft een verhaal, maar het is belangrijk dat je weet wat je kunt doen met je tijd in de game. Je rent rond, glijdt heuvels af en probeert uit te vinden hoe je bepaalde obstakels kunt omzeilen. Het doel is gewoon om op uw eindbestemming te komen en hoe u dat doet, is aan u. Je speelt het spel echter met meerdere mensen tegelijk. Om je einddoel te bereiken, moet je af en toe goed samenwerken, dus het is eigenlijk niet zo eenvoudig als het lijkt.

Sky: Children of the Light is een prachtig spel en is nu beschikbaar om te downloaden voor Android.

# 6 Hearthstone: net zo goed op Android

Er zijn veel kaartspellen die ik de afgelopen jaren heb gespeeld, maar geen enkele heeft mijn hart zo veroverd als Hearthstone. Of het nu de gameplay zelf is, je eigen deck bouwen of de hele sfeer die er hangt: het is een geweldige ervaring.

Hearthstone is een spel van Blizzard en is een zogenaamd head-to-head-spel. Je speelt als een Mage, Hunter, Warrior of een ander personagetype en moet de punten van de tegenstander op 0 krijgen. Je kunt dit bereiken door het sterkste en best mogelijke kaartspel te bouwen. Dit doe je door verhaallijnen te volgen, speciale evenementen te spelen of simpelweg door gerangschikte spellen te schieten. Urenlang speelplezier, geen advertenties en ook zonder geld te investeren blijft het leuk.

Hearthstone is via deze link te downloaden voor Android.

# 7 Pocket Run Pool: het bekende spel in een nieuw jasje

Pool is een geweldig spel om van tijd tot tijd te spelen. Niet alleen in de kroeg, maar ook op je Android-smartphone. Of je nu in de auto zit of in de trein: een potje pool is welkom. Maar als je het doet, doe het dan goed. Speel Pocket Run Pool.

Deze game geeft pool een geheel nieuwe look. Het hele element van simpelweg een bal in een gat schieten is enigszins verdwenen. Je speelt niet tegen een tegenstander of een makkelijke AI, maar moet gewoon een hoge score verbeteren. Als je drie keer mist, is het spel afgelopen, dus zorg ervoor dat je de juiste keuzes maakt en zo goed mogelijk presteert.

Pocket Run Pool geeft het bekende spel een nieuwe look. Downloaden voor Android? Dat kan via deze link!

# 8 Race the Sun: eindeloos genieten op Android

Race the Sun is een heerlijk spel waarin je je eigen auto op zonne-energie bestuurt. Het doel is om zo ver mogelijk op de baan te komen. Je kunt dat doen door power-ups te verzamelen of gewoon door niet te breken. Het is eigenlijk heel simpel.

Het is een heerlijke eindeloze runer die je kunt via deze link voor je Android-smartphone. Wat valt er nog meer te zeggen?

# 9 Williams Pinball: los met de flipperkast

Een spelletje flipperkast is altijd goed. Haal de oude flipperkast vandaag gewoon onder het stof en ga als een gek aan de slag. En als je die kast niet hebt, zorg dan dat je er een op je Android-smartphone hebt staan.

Williams Pinball is in dat opzicht een goede keuze. Het biedt je een van de beste flipperkasten in de geschiedenis. Het is een prachtig spel waarmee je de tijd gewoon kunt vergeten. De game heeft veel potentie, maar als je met meer flipperkasten aan de slag wilt, moet je betalen. Maar zelfs als je Williams Pinball speelt zonder een dollar uit te geven, heb je nog steeds een goede tijd.

Download hier de game voor Android.

# 10 Tetris: klassieker op Android

Nou, Tetris. Het blijft een prachtig spel. Zeker nu je het voor Android kunt downloaden, zodat je het overal kunt spelen.

Over deze versie van Tetris valt weinig te zeggen. Het enige wat ik kan zeggen is dat het lekker snel wegspeelt en dat het er mooi uitziet. Niets meer niets minder. Pop gewoon ouderwetse Tetris.

Download het spel hier!

Reageer op artikel:

De 10 beste Android-games die je nu gratis kunt spelen

READ  De uitgever van Sinking City ontkent de verkoop van illegale kopieën op Steam
Written By
More from Aubrey Mason

Japanse tv-commercials voor Super Mario 3D World + Bowser Fury

Nintendo heeft twee Japanse tv-commercials uitgebracht voor Super Mario 3D World +...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *