Android-smartphone in je zak? Dit zijn momenteel de 5 beste gratis apps

Android-smartphone in je zak? Dit zijn momenteel de 5 beste gratis apps

Een Android-smartphone is je gadget om te bellen, chatten, het is je camera en het is je navigatiesysteem. U kunt zoveel meer uit uw smartphone halen met de juiste apps op uw smartphone. Voor sommige apps moet je betalen, maar gelukkig zijn veel leuke apps gratis.

We laten de bekendste gratis apps zoals Facebook en Instagram achterwege en hebben een aantal andere handige gratis apps voor je uit de Google Play Store. Dit zijn vijf van onze favorieten in 2020.

De gratis Android-app ‘Color by Numbers Oil Painting’ is er een voor de creatievelingen onder ons. Kies een van de honderden gedetailleerde foto’s uit verschillende categorie├źn en kleur ze vervolgens digitaal in. Dit klinkt als kinderspel, maar de beelden zijn zo gedetailleerd dat je er even van kunt genieten. Kleuren werkt misschien beter op echt papier, maar het is een geweldig tijdverdrijf om op de bus of in de wachtkamer van de tandarts te wachten.

Android app kleur olieverfschilderij
Kleur op nummer olieverfschilderij (Afbeelding: Play Store)

Adobe heeft een groot aantal goede (gratis en niet gratis) apps in de Play Store. Een daarvan is Adobe Photoshop Camera. De naam doet vermoeden dat je met deze app uitgebreid foto’s kunt bewerken, maar dat is niet zo.

Met Adobe Photoshop Camera kun je foto’s licht bewerken en meer dan 80 filters over je foto’s plaatsen. U kunt deze filters ook direct toepassen tijdens het maken van een foto. Daarnaast doet deze Adobe-app voor Android ook suggesties voor welk filter het beste past bij het onderwerp dat je fotografeert.

Adobe photoshop camera-app
Adobe Photoshop Camera (Afbeelding: Adobe)

Leer een taal met Duolingo

Meertaligheid is een droom van veel mensen. Dit gebeurt echter niet zomaar. Naast Nederlands kost vloeiend Frans, Spaans en Russisch ook tijd. Gelukkig kost het geen geld. Je kunt tenminste de basis van een taal leren met de gratis Android-app van Duolingo.

Duolingo is momenteel een van de meest populaire taal-apps die er zijn, en niet voor niets. De app is gebruiksvriendelijk en is de afgelopen jaren enorm verbeterd. Bovendien is Duolingo behoorlijk verslavend; iets dat je zeker zal helpen om snel de basis van een nieuwe taal onder de knie te krijgen.

Duolingo-app Android
Duolingo-logo (Afbeelding: Duolingo)

Download de Android-app van Zoom

Het einde van 2020 nadert, waardoor Zoom geen introductie meer nodig heeft. De meesten van ons gebruiken Zoom op hun laptop, maar wist je dat je de gratis app van Zoom ook op je Android-smartphone kunt downloaden?

ZOOM Cloud Meetings, zoals de app heet, heeft veel opties voor videogesprekken, is gemakkelijk te gebruiken en is vooral handig wanneer je een videogesprek moet bijwonen terwijl je net buiten de deur of in de auto zit.

Zoom Cloud Meetings-app
Zoom Cloud-vergaderingen (Afbeelding: Zoom)

Android-app voor de boekenwurm: Goodreads

Als u van lezen houdt, raden we u aan de ‘Goodreads’-app te downloaden. In deze gratis app kun je de boeken die je hebt gelezen en de boeken die je nog wilt lezen opslaan. Maar het is meer dan alleen een notitielijst met boektitels. Met Goodreads kunt u ook boeken beoordelen en beoordelen, en kunt u recensies van anderen lezen. De app heeft een aantal handige features waardoor je op een soort Spotify-achtige manier in aanraking komt met nieuwe titels en nieuwe schrijvers.

Reageer op artikel:

Android-smartphone in je zak? Dit zijn de 5 beste gratis apps van dit moment

READ  "Controlly" Mac-apps: PlayStation-controller en Xbox kunnen als afstandsbediening worden gebruikt
More from Madison Garrett

Vanavond: Online Poker Series #2

Vanavond: Online Poker Series #2 – Zwolle Vanavond is het online poker...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *