De 4 beste Android apps in de Play Store van week 46 – 2020

De Play Store stopt nooit. Er duiken voortdurend nieuwe apps op, maar de meeste zijn het downloaden niet waard. Elke zondag scheidt de redactie van Android Planet daarom van het koren van het kaf. Dit zijn naar onze mening de beste Android-apps, updates en games van vorige week.

Lees verder na de advertentie.

1. NOVA

Nationale Nederlanden heeft vorige week een digitaal huishoudboekje uitgebracht: NOVA. Deze app helpt om overzicht te creƫren in je portemonnee. Dankzij de koppeling met uw bank weet NOVA hoeveel geld er binnenkomt, waar het naartoe gaat en hoeveel u nog kunt uitgeven zonder in financiƫle problemen te komen.

Het werkt heel eenvoudig. Je koppelt NOVA aan je betaalrekening, waarna de app inkomende en uitgaande transacties verzamelt. Hij stopt ze ook meteen in een specifieke doos, zoals huur of boodschappen. Je kunt dan in de app zien waar je geld naartoe gaat. NOVA werkt samen met iedere Nederlandse betaalrekening: je hoeft geen klant van Nationale Nederlanden te zijn om de app te gebruiken.

NOVA

Nationale-Nederlanden

2. Fruit Ninja 2

Had u rond 2010 al een smartphone? De kans is groot dat je al aardig wat uurtjes hebt doorgebracht met Fruit Ninja, een van de eerste games die de mogelijkheden van een smartphone met touchscreen volledig benut. Als je zin hebt in wat nostalgie, hebben we goed nieuws voor je, want de makers hebben vorige week deel twee in de Play Store geplaatst.

Fruit Ninja 2 verschilt niet fundamenteel van het eerste deel. Je bent nog steeds bezig met het snijden van fruit zo snel mogelijk door als een gek over het scherm van je smartphone te swipen. De makers hebben het spel echter grafisch gepolijst en bijvoorbeeld een multiplayer toegevoegd. Op deze manier kun je het online opnemen tegen andere fruitninja’s van over de hele wereld.

3. WhatsApp

De populairste chat-app van Nederland kreeg vorige week een langverwachte feature: verdwijnende berichten. Zodra u deze functie inschakelt, verdwijnt het bericht dat u gaat verzenden automatisch binnen zeven dagen van uw telefoons. Vanaf dat moment is het bericht niet meer terug te halen.

WhatsApp verdwijnende berichten

Om de nieuwe functie te gebruiken, open je een chatgesprek in WhatsApp en tik je op de naam van de persoon. Scroll vervolgens naar beneden en kies ‘Berichten met vervaldatum’. Volg daarna de instructies op het scherm om de berichten automatisch te laten verdwijnen. Pas natuurlijk altijd op met wat je online naar elkaar stuurt: de ander kan natuurlijk nog screenshots maken van (pittige) berichten.

WhatsApp messenger

WhatsApp Inc.

4. Tera: Endless War

Tera is een klassiek strategiespel dat helemaal draait om het verslaan van de tegenstander. Dit doe je door je troepen op een tactische manier over het speelveld te leiden, dat overigens uit zeshoekige vormen bestaat. Ondertussen moet je je eigen koninkrijk behouden en sterker maken door bijvoorbeeld vijandelijke steden over te nemen.

Je speelt dus eigenlijk de rol van commandant in Tera: Endless War. Troepen volgen blindelings uw bevelen, dus het is verstandig om goed na te denken over aanvallen. Je kunt ook bepaalde krachtige figuren, de zogenaamde Heroes of Tera, gebruiken om de strijd voor jou te winnen. Deze karakters zijn veel sterker dan de normale soldaten.

TERA: Endless War

JOYCITY Corp.

READ  Explosieve toename besmettingen, Zwartsluis blijft achter - Zwartsluis Nieuws
More from Madison Garrett

Hudsonville rijdt grondwedstrijd naar de overwinning op East Kentwood

KENTWOOD, Mich. (HOUT) – Een nacht van 129 yard voor Hudsonville High...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *