De 5 voetbalwedstrijden die je vandaag moet bekijken | voetbal nieuws

Van de reis van Nottingham naar de VAE tot de MLS-kwalificaties, hier zijn de beste voetbalwedstrijden die op zondag plaatsvinden.

Arsenal vs Nottingham Forest

Na een sterke seizoensstart is het niveau van Arsenal de afgelopen weken licht aangetast.

Ze hadden geluk toen ze afgelopen zondag drie punten veilig stelden met Leeds en een 1-1 gelijkspel met Southampton, gevolgd door een 0-2 nederlaag tegen PSV Eindhoven in de Europa League.

Arsenal-manager Mikel Arteta zei dat zijn team hun terughoudendheid moest resetten en moest reageren in plaats van medelijden met zichzelf te hebben. Een bezoek aan Nottingham Forest, dat de laatste plaats inneemt, is hiervoor wellicht de perfecte gelegenheid.

De ploeg van Steve Cooper komt echter gesterkt in de wedstrijd na het verslaan van Liverpool afgelopen weekend. Forrest heeft slechts twee keer toegegeven in zijn laatste vier wedstrijden en zou een koppige tegenstander kunnen blijken te zijn voor een Arsenal-team dat op zoek is naar een terugkeer naar de top van het klassement.

Manchester United vs West Ham

Het Manchester United-project van Eric Ten Hag lijkt van de grond te komen.

The Reds zijn in alle competities ongeslagen na verlies tegen Manchester City aan het begin van de maand. Ze versloegen de Spurs met 2-0 en pakten in hun laatste competitiewedstrijd de gelijkmaker in blessuretijd op Stamford Bridge.

Casemiro, die in de zomer tekent, heeft de broodnodige stabiliteit op het middenveld van United gebracht, iets wat ze de afgelopen jaren ontbraken.

West Ham, onder leiding van David Moyes, begon het seizoen moeizaam en staat momenteel dertiende. Terwijl de Hammers drie van hun laatste vijf wedstrijden wonnen, ontbrak de vloeiendheid waarmee ze vorig jaar de halve finales van de European League bereikten.

READ  Na een laatste update is Echtra Games bezig met het afronden van Torchlight III
Casemiro maakte vorige week een laat doelpunt voor United in hun wedstrijd tegen Chelsea [Adrian Dennis/AFP]

LAFC vs. Austin

LAFC treft Austin FC in de Western Conference Finale van de MLS Qualifiers op zondag.

LAFC met koppositie bereikte de finale met een spannende 3-2 overwinning op stadsrivaal Los Angeles Galaxy, terwijl Austin FC Dallas FC met 2-1 versloeg in de halve finale.

Beide teams bereikten de MLS-playoff-finale niet en LAFC-verdediger Giorgio Chiellini zei dat hun wedstrijd tegen Austin als een Champions League-wedstrijd is.

Real Madrid vs Gerona

Real Madrid hoopt hun voorsprong van drie punten aan de top van La Liga te consolideren nadat Barcelona zaterdagavond na de overwinning van Barcelona op Valencia tijdelijk naar de top ging na het spelen van een extra wedstrijd.

Real Madrid leed hun eerste nederlaag van het seizoen in de midweekse Champions League-wedstrijd en verloor met 2-3 van RB Leipzig.

Girona, die 19e staat, is misschien de perfecte rivaal voor Los Blancos om hun frustratie van zich af te schudden. Karim Benzema, winnaar van de Gouden Bal, is wegens een blessure afwezig bij de selectie.

Lyon vs Rijsel

Lyon, een van de meest gevestigde teams in de Franse competitie, verkeert in wanorde.

Wereldbekerwinnaar Laurent Blanc werd twee weken geleden aangesteld als coach nadat Peter Boss was ontslagen, maar zijn eerste twee wedstrijden verloor.

Lyon staat momenteel achtste en won slechts één van hun laatste vijf wedstrijden. Lille heeft daarentegen slechts één van hun laatste vijf wedstrijden verloren en staat zesde op de tafel.

More from Madison Garrett
iOS 15 is uit! Download het!
het is tijd! Je kunt nu iOS 15 voor je iPhone en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *