De 9-jarige jongen ontvangt na een emotioneel pleidooi meer dan 5.000 adoptieverzoeken

De 9-jarige jongen ontvangt na een emotioneel pleidooi meer dan 5.000 adoptieverzoeken

Een 9-jarige jongen uit Oklahoma in pleeggezinnen heeft duizenden adoptie-aanvragen gekregen nadat hij een hartverscheurend pleidooi op tv had geuit dat hij ‘gewoon graag een gezin zou willen hebben’.

Jordan, die al zes jaar in het pleegzorgsysteem zit, vertelde nieuwszender KFOR dat hij wanhopig op zoek is naar een permanent huis nadat zijn biologische jongere broer, Braison, werd geadopteerd,

“Ik zou gewoon graag een gezin willen hebben om mama en papa te bellen of gewoon mama of gewoon papa. Het kan me niet zoveel schelen, ”zei Jordan, die momenteel in een groepshuis woont, in een nieuwssegment over zijn adoptie-hoop.

Op de vraag waar hij heen zou gaan als hij ergens ter wereld zou kunnen, antwoordde hij: “op een adoptiefeestje voor een huis.”

In de ontroerende clip voegde Jordan eraan toe dat hij een gezin wil, zodat hij “een paar mensen kan hebben om mee te praten wanneer ik maar wil”.

‘Ik hoop dat een van jullie mij uitkiest,’ zei hij.

Er zijn meer dan 5.000 inzendingen geweest om hem te adopteren in de 12 uur sinds het segment werd uitgezonden, TMZ meldde.

Jordanië
JordaniëFOX59

“Ik ben deze profielen aan het doorlezen om een ​​gezin te selecteren om mee verder te komen”, zegt Christopher Marlowe, die werkt voor de afdeling menselijke diensten van de staat, vertelde KFOR.

“Ik ben hier erg enthousiast over en hoop dat dit de doorbraak gaat worden die we nodig hadden om voor dit kind een thuis te vinden,” voegde hij eraan toe.

READ  Download Metro 2033 gratis op Steam en andere Metro-spellen goedkoop
Written By
More from Max Mcgee

Death Stranding en Control worden momenteel verdisconteerd voor de pc

De 505 Publisher Sale van The Humble Store biedt momenteel enorme kortingen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *